Dětské legíny – pohodlí jako v bavlnce

Dětské legíny jsou praktickým oblečením pro nejmenší a děti je velmi rády nosí. Není divu, jsou totiž úžasně pohodlné a přizpůsobí se každému pohybu. Ať už k šatům, pod šortky nebo jen tak k tričku, legíny jsou perfektním základem každého dětského šatníku.

img

Český výrobce PLEAS a.s. nabízí pro vaše děti kvalitní legíny vhodné na sport, ale i pro běžné nošení. Společnost klade důraz na kvalitu a nezávadnost použitých materiálů, perfektní zpracování a vynikající komfort při nošení. K dispozici jsou dětské legíny ve velikostech 104 až 176. 

Praktické přiléhavé legíny mají jednoduchý střih, skvěle padnou a drží tvar. Jsou velmi pohodlné, a lze je nosit i místo tepláčků. 

Bavlněné legíny pro děti

Dětské legíny jsou vyrobeny z kvalitního bavlněného materiálu, který v kombinaci s elastanem dokonale přilne k tělu a dítě tak legíny na sobě téměř necítí a může se pohybovat bez zábran.

Většinový podíl na složení má 100% bavlna, díky které jsou dětské legíny měkké, poddajné a příjemné na nošení. Na rozdíl od syntetických materiálů je bavlna příjemná na dotek a dokáže také absorbovat pot. Díky zdravotně nezávadnému materiálu jsou tak legíny vhodné i pro citlivou dětskou pokožku

Odolný a prodyšný materiál je vhodný jak pro sportovní aktivity, tak pro každodenní nošení, a proto své děti můžete do legín obléci v podstatě kdykoliv. 

Funkční dětské legíny 

Díky svým skvělým funkčním vlastnostem jsou vyhledávaným typem dětské funkční legíny, které jsou ideální pro sportování venku nebo v tělocvičně. Materiál je rychleschnoucí, snadno se o něj pečuje a dobře odvádí pot i při dlouhotrvající sportovní aktivitě. 

Funkční legíny pro děti jsou vhodné jako první vrstva oblečení na celoroční použití. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?