Rimmel Super Gel recenze a zkušenosti

Laky na nehty Rimmel Super Gel
Laky na nehty Rimmel Super Gel - obrázek 1
Laky na nehty Rimmel Super Gel - obrázek 2
Laky na nehty Rimmel Super Gel - obrázek 3
Rimmel (109)
3.6 z 5 5 3.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
67%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Rimmel Super Gel

věk
35-44

Další recenze od 31.1.2017 12:14:55

Lak jsem koupila v akci asi za 200Kc i s Top Coatem, takze s cenou jsem spokojena. Horsi je vydrz, ktera opravdu neni tak dlouha, jak lak slibuje. Mam normalni nehty a obycejne laky mi drzi bez problemu i 5 dni. Tento nevydrzel o moc dele. Chvalim ale provedeni - nehty opravdu vypadaji gelove. Krasne se lesknou a barvy jsou pekne zive. Trochu me mrzi, ze na ceskem trhu nemaji vice odstinu.

  • gelovy efekt je opravdu znat
  • profesionalni vzhled
  • malo odstinu


věk
45-54

nehty
přírodní

Další recenze od 27.10.2016 14:46:56

Tento lak mě nadchl svými novými barvami a zakoupila jsem jak tak, tak top coat. Oba tedy vyšly celkem na cca 300 Kč dohromady a jsem celkem zklamaná. Barva laku je krásná, štěteček je širší, ale to mi celkem i vyhovuje. Jeho výdrž je ale trochu slabá. Nalakovala jsem 2 vrstvy laku, s jednou vrstvou není krytí nic moc. Nakonec jsem použila top coat. A lak mi na nehtech vydržel asi 3 dny a potom se začal olupovat. A to mi tedy i levnější laky vydrží bez olupování 5 - 7 dní. Jsem z něho za tu cenu opravdu zklamaná a už si nekoupím.

  • krásná barva
  • cena
  • slabá výdrž



věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 6.9.2016 13:10:20

Laky slibují až 14 denní výdrž, podle mne záleží hlavně na tom, jak kvalitní nehty máte. Mně lak na nehtech vydržel v pěkném stavu bez olupování cca 5 dní, což je pro mne výhra, jelikož mám hodně měkké a třepící se nehty. Barevné laky jsou perfektní, pro úplné krytí je ale potřeba dávat větší vrstvu. Mají větší štěteček, se kterým se velmi dobře pracuje. Laky jsou tekutější, proto je potřeba dávat pozor, aby vám nestekly na kůžičku. Rychlost schnutí je průměrná. Samotný Top Coat mně ale vůbec nenadchnul. Má hutnejší konzistenci, dobrou výdrž a vytvoří na nehtech krásný efekt. Má ale jednu velkou nevýhodu - již první den se v nehtech vytváří prasklinky. Vyzkoušeno i s jinými laky a dělá vždy stejnou neplechu. Také se mi v něm tvoří bublinky a to s ním zacházím velmi opatrně. Barevné laky hodnotím jako perfektní, Top Coat již ale znovu nezakoupím. Za téměř poloviční cenu totiž seženu jiný Top Coat (např. od Gabrielly Salvete), který tyto chyby nemá.

  • syté barvy, výsledný efekt
  • výdrž
  • snadná aplikace
  • Top coat tvoří prasklinky a bublinky
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené