Mixa Baby Velmi jemný micelární šampon recenze a zkušenosti

šampony Mixa Baby Velmi jemný micelární šampon
šampony Mixa Baby Velmi jemný micelární šampon - obrázek 1
Mixa (27)
4.2 z 5 5 4.2 5
Celkem 5 recenzí


5 hvězd
40%
4 hvězdy
40%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
60 %

Recenze produktu
Mixa Baby Velmi jemný micelární šampon

věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 27.7.2014 20:23:46

Šampon jsem používala pro dceru a také pro sebe. Na dětské vlásky je velmi dobrý, dobře pění a vlasy jsou po umytí heboučké, dobře se rozčesávají. Vadí mi ale, že je až příliš výživný, vlásky se tím pádem dřív zmastí, protože je jakoby obalí. Na moje vlasy byl moc fajn, ale znovu si ho nekoupím. Vadí mi, že moc nepění, použiji ho tedy víc, než je potřeba a také musím vlasy mít častěji, dříve se zmastí. Ale po umytí jsou krásné, hebké a dobře rozčesatelné.

  • vlasy jsou hebké
  • dobře se rozčesávají
  • vlasy se dřív zmastí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 28.2.2014 17:26:44

Dlouho jsem v drogerii vybírala nějaký dětský šampon.Chtěla jsem totiž pro sebe nějaký jemný,což se také dá očekávat,že šampon pro malá miminka bude.Ale bohužel jsem šlápla vedle.Díky mojí skvělé nepozornosti jsem až doma zjistila,co všechno tento šampon obsahuje.SLS,parabeny a hexylene glycol.(jen kdyby někdo nevěděl,co to je,tady je vysvětlení: http://slozenikosmetiky.cz/hexylene-glycol/ ) I přesto jsem ho vyzkoušela,jen složení mě neodradí :-) Ale ani tentokrát mě nepřekvapil.Pro mě na moje dlouhé vlasy málo pění, musím ho tam dát opravdu hodně,aby udělal aspoň nějakou pěnu.No a hůř se vymývá.Znovu už nekoupím.

  • pěkná vůně
  • SLES,parabeny..
  • málo pění


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 17.11.2013 22:12:12

Šampon používám pro 4 letého syna a jsem spokojená. Krásně voní (a vůně ve vláskách dlouho zůstává), vlasy jsou lesklé, hebké a nadýchané, nezacuchávající se. Překvapuje mě zmínka o slabém pěnění v první recenzi - vždyť tento šampon naopak pění úplně brutálně! :-D A to má můj synek vlasy ne úplně kraťoučké a má je hodně husté. Šampon je spíš řidší konzistence, stačí ho použít trochu a vytvoří bohatou pěnu. Při oplachování neštípe v očích. V mých očích má ale jedno obrovské mínus, kterým je složení. Opravdu bych od značky, která se prezentuje jako lékárenský specialista na citlivou pleť, nečekala v šamponu pro miminka SLS, parabeny a barvivo (žlutý šampon sice v průsvitném obalu vypadá pěkně, ale "acid yellow 3" ve složení už méně). Někdy se k němu asi vrátím, protože krásně voní a dětské vlásky jsou po něm opravdu hezké, ale složením mě Mixa zklamala.

  • hebké a lesklé vlasy
  • krásná vůně
  • výborně pění
  • vlasy se nezacuchávají
  • složení


Další recenze od 4.11.2013 12:46:18

mam jemne kratke vlasy ktere myji kazde rano- soucast ranni sprchy uz 8 let. za tu dobu jsem vyzkousela spoustu samponu - vetsinou profi. od welly, matrixu, lorealu, chi, f.fekkai, i prirodni - logonu, sante atp. a nejlepsi sampon jsem nasla diky svemu synovi. jak je uvedeno v predesle recenzi- vlasy jsou leskle, nadychane, dobre se upravuji a kdyby mi to rano ntrcelo na vsechny strany, tak bych nemyla- vlasy nejsou mastne. jo a pro zeny co ctou recenzi kvuli detem- sampon je skvely i pro miminka.

  • kvalita za hubicku
  • nevim o zadnem



věk
45-54

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 24.8.2013 13:02:26

Sice jde o šampon pro děti, ale já ho s oblibou používám pro sebe a naprostá paráda! Vlasy jsou po umytí hebké, vyživené a dobře se rozčesávají - kondicionér je sice třeba, ale stačí nějaký slabý, myslím, že šampon už nějaký částečně obsahuje. Jediné mínus je pro mě to, že je potřeba použít šamponu víc než normálně, protože moc nepění. Ale možná je to moje chyba, možná ani pěnit tolik nemá, těžko říct. Každopádně doporučuji - pro děti určitě a i pro dospělé stojí za zkoušku.

  • vlasy jsou po umytí krásné
  • dobře se rozčesávají
  • příliš nepění


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené