élysée Hair Color Mousse recenze a zkušenosti

Přelivy élysée Hair Color Mousse
Přelivy élysée Hair Color Mousse - obrázek 1
Přelivy élysée Hair Color Mousse - obrázek 2
élysée (1)
4 z 5 5 4 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
élysée Hair Color Mousse

věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 23.4.2017 16:06:39

Chtěla jsem už delší dobu barevné vlasy jenže u většiny barev na internetu se mi cena a výdrž barvy zdála přehnaná. Tak mně napadlo že bych šla do těchto tužidel o kterých jsem se dočetla většinou pozitivní recenze. Začnu asi úplně s prvním pokusem barvy této značky a to mi bylo asi 13 let, a to jsem si tehdy dala jen modrý melír. Jako vypadala to po obarvení krásně modře, jenže čím se barva vymývala tak tím i klesla intenzivní modrá na barvu zelenou, což vypadalo otřesně a všichni se v té době na mně dívali jak na blázna co to mám na hlavě. Bohužel barva nešla ničím dolu takže mně čekalo několik x barvení normální blond pro překrytí a ani to nepomohlo, pomohla až tmavá barva a ta to zakryla dokonale. Dále jsem asi po této události asi o 8 let později vyzkoušela růžovou a pro intenzitu barvy jsem nechala tužidlo na hlavě působit asi hodinu a výsledek už stál opravdu za to. Krásná růžová co se sice do měsíce vymyla ale musím říct že po každém umytí hlavy to byla taková světlounce sladká candy růžová což se mi moc líbilo. Další zkušenost jsem měla s barvou vínově červená a ta byla taky opět krásná intenzivní barva ale zase bohužel po pár umytí intenzita barvy klesla a pak už to byla spíš světle růžová barva, ale i tak to vypadalo pořád dobře. A poslední nedávné barvení jsem vyzkoušela fialovou. No tedy sice kvůli času jsem barvu musela nechat působit krátce asi 15-20min takže po umytí barva nebyla úplně fialová ale spíš světle fialová a konce vlasů mi chytli do modra takže teď vypadám trochu jako duhový poník :-D nic měně mi to lidi chválí a vypadá to docela zajímavě. Takže pro příště nechám barvu působit aspoň hodinu, a doufám že po smývání této barvy nepůjdou ty modré konce do zelena :/ A pro další barvení mám vyhlídnutou rubínovou barvu této značky. Jinak barvu jsem koupila u vietnamců, akorát mně naštvalo že ji teď zdražili o pár korun. PS. koho zajímá jak tyto barvy na mně vypadali tak napište a pošlu foto.

  • Cena
  • Výdrž
  • Intenzita
  • Dostupnost
  • Výběr
  • Modrá barva mytím zezelená


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
zrzavé

Další recenze od 20.1.2017 13:58:23

S týmto produktom som nebola spokojná. Kúpila som si tužidlo v tyrkysovej farbe. Skúsila som ho použiť na hrubšom prameni mojich ryšavých vlasoch a výsledná farba bola zelená, ale to by mi neprekážalo. Prekážalo mi to, že mi úplne vysušilo ten pramienok, nedali sa mi poriadne rozčesať vlasy, boli krepové. Farba sa mi ani po 2 mesiacoch nezmyla, (čo by mi ani neprekážalo, keby mi to nezničilo vlasy) a vlasy boli stále v zlom stave

  • sýta farba
  • farba dlho vydrží
  • neobsahuje amoniak ani peroxid
  • suché, krepovité vlasy
  • farba vydrží dlhšie ako 6-8 umytí



věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Ahojky, už delší dobu používám tyto barevné tužidla. Vydrží 6-8 umytí ale mě to vydrželo necelý měsíc na každodenní mytí vlasů. Jsem s nimi spokojená. Je jich několik druhů (fialová, černá, stříbrná, rubínově červená, růžová, modrá, medová oranžová, hnědá ...) Dostupné jsou v Globusu u tužidel a v některých drogérii. Mají krásnou pigmentaci. Chytnou na každou barvu vlasů (já mám tmavě hnědé). Cena se pohybuje okolo 70 - 80kč. Snad i vám budou vyhovovat :) Návod k použití: Navlhčete si vlasy a poté vtírejte do vlasu barevné tužidlo. Nechce působit na hlavě cca 2 hodiny (u tmavých vlasů) , u světlých (cca1 hodinu). Poté opláchněte a umýjte šamponem. No a nakonec vyfénujte :) .. Toť je vše :)

  • Vymývají se
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Palette Color Shampoo

3.7 69% 26 recenzí

Palette Instant Color

2.5 37% 11 recenzí