arrow
Neprodává v Bazaru

Holky, poraďte, máte-li některá zkušenost...
Focacciu, nebo-li italský chléb jsem dělala několikrát v domácí pekárně, recept mám určitě správný (koukala jsem i jak dělá Emanuel)... někdy je křupavější někdy je nádýchaný a ten den pokaždé výborný. Druhý den je ale bohužel jak kámen, nedá se téměř ukousat a to, ať už ho skladuji v mikrotenovém sáčku nebo ne
Máte nějaký grif, aby byla dobrý i den po upečení?

arrow
profile_image
Nikola_T.
od 30. 7. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Když foccaciu upeču, tak ji nechám vychladnout v utěrce a pak do mikrotenového sáčku schovám jen tolik, kolik sníme ten den, zbytek schovávám do sáčku do mrazáku. Pak je jen stačí kdykoliv vytáhnout a nechat při pokojové teplotě roztát. A teda občas mi chutná více ta z mrazáku než čerstvě upečená tak můžeš zkusit třeba tohle

arrow
Neprodává v Bazaru

dobře, děkuju. To mě nenapadlo jí zamrazit a to zamražuji všechny druhy pečiva a také musím říct, že jsou kolikrát chutnější. Tak zkusím

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené