Zbavte se vnitřních vetřelců ve vašem těle!

Žijete doma s domácím mazlíčkem? Pak se i vy můžete na vlastní kůži setkat s nepříjemnými vnitřními vetřelci. Ovšem když budete opatrní, nemusíte se těchto miniaturních predátorů bát. Poradíme vám, jak na ně.

Střevní vetřelci jsou problémem nejen pro vaše zvířecí spolubydlící, ale i pro vás samotné. Psi, kočky, hadi, ale i papoušci, od nich ode všech, ale i od dalších se totiž můžete nakazit. Důležité je proto dodržování základních hygienických zásad, pravidelné odčervení zvířecích mazlíčků a pohotové uklízení jejich výkalů. 

Domácí mazlíček je radost, ale také starost 

V českých domácnostech žije přes dva milióny psů a milión koček, ale mnozí majitelé domácích mazlíčků si neuvědomují, že společnost zvířecího přítele, který se pravidelně pohybuje venku, znamená pro člověka, a hlavně děti velké riziko. Nikdy totiž nelze na sto procent zjistit, co domácí mazlíček venku olízl, sežral nebo co si přinesl s sebou v kožichu domů. Pokud máte doma psího kamaráda, zajisté víte, že přestože je opečovávaný a čistotný, stačí krátká hra s méně čistotným zvířátkem, které má blechy nebo jiné vetřelce, a máte je doma i vy.  

img

Společnost zvířete, které se pravidelně pohybuje venku, znamená pro člověka riziko.

V kožichu s sebou z venku mohou přinést například infikované klíště, které ze zvířete spadne na pohovku či do postele a odtud se dostane i na člověka. Víte například, že některé larvy jsou tak odolné, že dokážou přežívat ve volném prostoru, v kobercích, gaučích nebo oblečení až 3 roky a v organizmu dokonce čtyři? 

 Prevence je základ 

Pomáhejte sami předcházet problémům, které mohou mít i pro vaše čtyřnohé mazlíčky fatální následky, chráníte tak totiž i své vlastní zdraví. K dispozici je hned několik metod, kterými můžete svého mazlíčka chránit. Obojky s dlouhodobou účinností, které hubí nežádoucí vetřelce. Nedoporučují se však používat v domácnostech, v nichž žije pohromadě zvíře s dítětem. Druhým nejpoužívanějším pomocníkem jsou takzvané spot ony, které se aplikují do srsti mezi lopatkami. Ty však účinkují kratší dobu, většinou 3 až 7 týdnů. A poslední je pravidelné odčervení. 

 Pokud chcete v tomto směru i vy sami maximalizovat svou přirozenou obranyschopnost, vyzkoušejte doplněk stravy SWISS ČERVEX, revoluční NOVINKU, speciálně vyvinutou na široké spektrum střevních agresorů. Přípravek obsahuje komplex nejsilnějších účinných látek: papáju, jenž podporuje zánik střevních vetřelců, ořešák královský, který působí v lidském těle jako antioxidant a chrání jej v případě těžkých podmínek a kurkumu dlouhou podporující správnou činnost jater a imunitního systému. Kromě toho SWISS ČERVEX navíc obsahuje česnek kuchyňský, pelyněk pravý a zázvor lékařský

img

Doplněk stravy SWISS ČERVEX - dokonalý recept na široké spektrum střevních vetřelců.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!