Nejlepší stíny pro barvu vašich očí

Ráda experimentujete s barvami stínů? Pak jste si určitě všimla, že některé odstíny vám sluší méně než jiné. Prozradíme vám, které barvy jsou pro vás nejlepší.

Hnědé

Čokoládově zbarvené oči v sobě skrývají i podtóny oranžové a červené. Proto jejich krása nejlépe vynikne v kontrastu s očními stíny modré nebo nazelenalé barvy. Pokud toužíte po opravdu výrazném pohledu, vyzkoušejte jasně modré oční stíny. Jestliže naopak nechcete působit příliš nápadně, zvolte tmavší, námořnickou modrou. Namísto hnědé či černé oční linky, můžete zkusit i tmavě modrou. Slušet vám budou i jemné zelenozlaté oční stíny.

Modré

Chladná modrá barva očí přímo volá po teplejších a sytých barvách očních líčidel. Hnědé odstíny nebo barvy s příměsí oranžové jsou pro modroočky to pravé pro každodenní nošení. Pro večerní look se hodí metalické teplé odstíny jako je zlatá, bronzová nebo měděná, díky kterým se modré oči ještě více rozzáří. Namísto klasické černé tužky na oční linky si raději vybírejte jemnější hnědou nebo bronzovou.

Zelené

Opakem výrazné, i jemné nazelené barvy jsou odstíny fialkové a růžové, ale nemusíte se děsit, nemáme teď na mysli pestrobarevné líčení ve stylu 80. let. Na den zkuste jemně růžovou a chladné odstíny fialkové a sytě švestkovou barvu si ponechte na večerní líčení. Jako podkladovou barvu naneste na oční víčko tmavošedou nebo jiný neutrální odstín a pak teprve použijte fialové nebo růžové oční stíny, které nanesete těsně k řasám.

Oříškové

Oříškové oči často mění své odstíny v závislosti na světle. Krásnému oříškovému odstínu očí nejlépe sedí podzimní paleta barev. Na den vyzkoušejte sytě hnědé a bronzové oční stíny a na večerní a sváteční líčení můžete zvolit zlaté a zelené oční stíny. Oční stíny v zelené paletě dají vyniknout hnědé barvě v oříškově zbarvených očích a bronzové a fialové oční líčení zase dokáže zvýraznit zelené podtóny oříškově zbarvených očí.



Komentáře

Icy Rose
Autor asi opravdu zelené oči nikdy neviděl... Popsané barvy se hodí k očím modrým
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!