Zaostřeno na svetry

Pořiďte si do chladného počasí svetr, který vás zahřeje a budete v něm chic. Letos se budou nosit minimalistické roláky, huňaté kardigany i barevné oversized svetry.

Minimalistické roláky

Minimalistické upnuté roláky můžete nosit kamkoliv. Pokud si k roláku oblečete úzkou sukni, můžete vyrazit na pracovní schůzku. Kombinace upnutého roláku s širšími kalhotami se hodí na běžné nošení, jestliže dáte přednost úzkým džínám a botám na vysokém podpatku, můžete vyrazit na rande nebo party. Rozhodně uděláte dojem.

Huňaté kardigany

Otevřené huňaté svetry vynosíte zejména na podzim. Co k nim nosit? Oblíbená je kombinace huňatého kardiganu s úzkými džínami nebo legínami. Otevřený svetr si můžete vzít i ke splývavým šatům. Z barev dejte přednost béžové, šedé, tmavě zelené. Černý huňatý kardigan je vhodné zkombinovat s veselou barvou, například s výraznou kabelkou (žlutá, červená, fuchsiová).

Oversized svetry

Barevné oversized svetry vyniknou na štíhlé vysoké postavě. Pokud si k oversized svetru vezmete vysoké podpatky a doplníte svůj outfit výraznými šperky, budete nepřehlédnutelná. Avšak mějte na paměti, že nošení oversized svetrů je spíše neformální záležitost. V konzervativní firmě byste se nemusela setkat s pochopením šéfa.

Nesmrtelné svetry

Našla jste ve svém šatníku ztracený poklad? Svetry jsou často nadčasové, proto můžete vyrazit do ulic i ve svetru „po babičce“. Svetry velikosti XXL, pestrobarevné svetry, svetry s nejrůznějšími motivy, klasické svetry na knoflíčky, svetry s krátkými rukávy... Stačí je správně zkombinovat se zbytkem outfitu, zvolit vhodnou obuv a vybrat si doplňky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!