Jahodově červená v módě

Sytě červená barva působí hřejivě, je elegantní a ideální na podzim. Víte, jak jahodově červenou nosit, s jakými barvami kombinovat či jaké k ní zvolit líčení?

Jahodově červená barva je oblíbená pro svou schopnost okouzlit jak v malém, tak i velkém množství. Je oslnivá a intenzivní, že skoro září. Pokud zvolíte červený outfit, budete zářit společně s ní, ale musíte vědět, jak tuto barvu nosit a s čím ji kombinovat.

Jak nosit červenou?

zoom Zvětšit

Kombinace s černou a zlaté prvky

Výhodou opravdové červené barvy je, že její podtóny lichotí velké škále odstínů pleti. Při jejím nošení jsou vhodné kombinace různých textur. Zvolit můžete například kombinaci lakované kůže s vlnou či hedvábným saténem. Jak je známo, v módě se fantazii meze nekladou. Předností červené je také to, že dokáže podtrhnout detail nebo zvýraznit pas.

Barevné kombinace

Jahodově červená barva a její podtóny ladí s neutrálními barvami jako jsou černá či šedá. Při této kombinaci bude hrát červená barva prim, dokonale vynikne. Luxusního vzhledu dosáhnete v kombinaci červené se zlatou. Jestliže ráda experimentujete, vyzkoušejte kombinaci červené s kobaltovou. Touto kombinací vznikne nevšední kontrast.

Líčení k červenému outfitu

K naprosté dokonalosti vám chybí doladění outfitu s líčením. I když je červená velmi kontrastní, nemusíte se bát sáhnout po rtěnce. K červenému outfitu si namalujte rty rudou rtěnkou. Sáhnout můžete i po odstínech do korálova, růžova nebo bordó. Nemusíte přitom hledat stejný odstín rtěnky, jaký má váš outfit. Stačí se držet podobných barevných tónů.

Náš tip: Nezapomeňte na doplňky. Podle množství červené a barevné kombinace volte kabelku. Můžete zvolit červenou, ale i kontrastní modrou. Ze šperků vynikne jak zlato, tak i stříbro. Boty mohou být v červené i klasické černé barvě.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.