Ušetřete za svůj oblíbený parfém, aniž byste slevili ze svých nároků

Pojem rozlévané parfémy je již řadu let známý po celé Evropě. Především pak v jižní části se těší velké oblibě a v každém větším městě takovouto parfumerii zaručeně potkáme.

Není tedy překvapením, že si tento koncept získává oblibu i u nás, v České republice. V samém srdci Brna již pátým rokem právě takováto parfumerie funguje. Jmenuje se to Tap, což se dá volně z angličtiny přeložit jako stáčet či čepovat. Tedy stáčírna parfémů. 

to Tap

Tato brněnská parfumerie leží v obchodním domě Omega přímo na hlavním brněnské náměstí, náměstí Svobody. Prodejnu vlastní pár, který také přímo z Brna pochází a sami v obchůdku prodávají. V průběhu pěti let, co parfumerie funguje, již mají s vůněmi spoustu zkušeností a tak Vám bez váhání poradí, ať už vybíráte parfém přímo pro sebe a nebo jím chcete někoho potěšit. Voňavky jsou svým poměrem vonných olejů na hranici parfémované vody až parfému a proto jsou přívětivé nejen cenou, ale také kvalitou.

Cena parfémů je jednotná, což je jasný záměr. Účelem je, aby jste si vybírali opravdu a pouze podle Vašeho čichu, aby jste nemuseli hledět na rozdílné ceny nebo různé dizajny flakonů. Proto i ty jsou všechny stejného vzhledu.

Při výběru parfému je ideální skončit u dvou favoritů, které si nejdříve vyzkoušíte na svoji pokožku, tím nejlépe zhodnotíte, která vůně Vám více sedne. Takto navonění z prodejny odcházíte a po rozhodnutí se teprve vrátíte pro případný nákup.

Nejlepší pro Vás totiž je, aby jste parfém na své pokožce nechali v klidu rozvonět a opustili prodejnu, která Vás už potom může mást, jelikož sama o sobě voní směskou všech zkoušených parfémů.

Pokud máte parfém vybraný lze si ještě zvolit velikost, a to 10 ml (149 Kč), 30 ml (339 Kč) a nebo 50 ml (399 Kč).

Co je praktické a nadčasové je skutečnost, že flakony všech tří velikostí se dají následně doplňovat. Tedy po vypotřebování vůně nemusíte flakon vyhazovat, můžete se s ním vrátit do to Tapu a tam Vám jej opět doplní za zvýhodněnou cenu. Jedná se tedy zároveň o styl bezobalové kosmetiky.

Provoň si

Mimo parfémy lze pořídit v tomto brněnském obchůdku také vůni do auta a vůni do bytu pod konceptem provoňsi. Bytové vůně majitelé vyrábí sami, jedná se buďto o interiérové vůně z vonných olejů nebo z olejů přírodních. Tento výběr záleží pouze na Vás. 

zoom

Vůně se v prostoru uvolňuje prostřednictvím tyčinek, které jsou ponořené do skleněného flakonu s vůní. Tento styl není nijak neobvyklý, avšak součástí jsou speciální tyčinky pro nasáknutí a to tyčinky látkové se 100% bavlnou, ta si oleje nasaje a udrží lépe než samotné dřevo, které bývá nejčastěji používáno.

Nabídka je opravdu široká a to jak dámských, pánských a unisex parfémů, tak i právě vůní do bytu či auta. Celá nabídka je tedy pro přehled i na e-shopech, kde lze klasicky také zboží objednat a nechat si jej doručit přímo k Vám domů.

www.totap.cz a www.provonsi.cz



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.