Šmejdi chtějí vydělávat na koronaviru

Nahlaste prosím všechny podezřelé inzeráty, tedy ty, které nabízejí respirátory a roušky, případně dezinfekční gely.

Do komnetářů

Ať už přímo tady pod článkem nebo na FB - pište prosím svá podezření do komentářů

Nahlaste podezřelé inzeráty nejnovějších šmejdů - nechceme vydělávat na koronaviru

Nechceme vydělávat na koronaviru. Nahlaste prosím všechny podezřelé inzeráty, tedy ty, které nabízejí něco, co s velkou pravděpodobností nelze nyní zajistit. Tedy především respirátory a roušky, případně dezinfekční gely.

img

Že se nestydí, šmejdi jedni... 

Příklady podvodníků

Některé stránky jsou vyloženě podvodné, vezmou si vaše peníze a jejich majitele nikdo nikdy nedohledá (např. mimty.de) jinde zase zaplatíte za sliby nejisté dodávky v budoucnu (např. postovnezdarma.cz).

Jak budeme postupovat

Obě výše uvedené ?inzerenty? jsme již v systému Google AdSense, který nám podobné inzeráty dodává, zablokovali. Správně by to asi měl udělat sám strýček Google, ale evidentně nestíhá. Musíme mu tedy pomoci. Do komentářů  - ať už přímo tady pod článkem nebo na FB - pište prosím svá podezření. Já se na ně zblízka podívám a případně ty šmejdy zablokuji. 

Technická poznámka

GoogleAdsense nastavení nefungují tak docela v reálném čase, ale s jistým zpožděním. Když tedy v administraci AdSense provedu nějakou změnu, chvíli (někdy i pár hodin) trvá, než se změna projeví na Omlazení.cz.



Komentáře

Žakuja
Skety!! Vyfělávat na neštěstí druhých!
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.