Šmejdi chtějí vydělávat na koronaviru

Nahlaste prosím všechny podezřelé inzeráty, tedy ty, které nabízejí respirátory a roušky, případně dezinfekční gely.

Do komnetářů

Ať už přímo tady pod článkem nebo na FB - pište prosím svá podezření do komentářů

Nahlaste podezřelé inzeráty nejnovějších šmejdů - nechceme vydělávat na koronaviru

Nechceme vydělávat na koronaviru. Nahlaste prosím všechny podezřelé inzeráty, tedy ty, které nabízejí něco, co s velkou pravděpodobností nelze nyní zajistit. Tedy především respirátory a roušky, případně dezinfekční gely.

img

Že se nestydí, šmejdi jedni... 

Příklady podvodníků

Některé stránky jsou vyloženě podvodné, vezmou si vaše peníze a jejich majitele nikdo nikdy nedohledá (např. mimty.de) jinde zase zaplatíte za sliby nejisté dodávky v budoucnu (např. postovnezdarma.cz).

Jak budeme postupovat

Obě výše uvedené ?inzerenty? jsme již v systému Google AdSense, který nám podobné inzeráty dodává, zablokovali. Správně by to asi měl udělat sám strýček Google, ale evidentně nestíhá. Musíme mu tedy pomoci. Do komentářů  - ať už přímo tady pod článkem nebo na FB - pište prosím svá podezření. Já se na ně zblízka podívám a případně ty šmejdy zablokuji. 

Technická poznámka

GoogleAdsense nastavení nefungují tak docela v reálném čase, ale s jistým zpožděním. Když tedy v administraci AdSense provedu nějakou změnu, chvíli (někdy i pár hodin) trvá, než se změna projeví na Omlazení.cz.



Komentáře

Žakuja
Skety!! Vyfělávat na neštěstí druhých!
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!