Ricci & Curl od Bellissimy – perfektní vlny na jedno kliknutí

Co kdybyste na perfektní vlny už nepotřebovala kadeřníka, ani hodiny strávené u zrcadla? Řekneme vám jak na to.

Pokud jste alespoň jednou záviděla vaší oblíbené celebritě na fotce v časopise rádoby ledabylé plážové vlny, které jsou jedním z největších trendů v hairstylingu, nebo obdivovala rovnoměrné a přesto dovádivé kudrlinky modelky Jasmine Sanders a v duchu si říkala „proč nemůžu mít taky takovéhle vlasy“, tak pro vás máme řešení. Vytvoření perfektního účesu nebylo nikdy jednodušší. Díky automatické kulmě na vlasy Ricci & Curl vykouzlíte svůdné vlny nebo dokonalé kadeře během několika minut. 

Hlavní výhody a inovace Ricci & Curl 

zoom Zvětšit

Ricci & Curl

Především se můžete soustředit na výsledný hairstyling a všechno ostatní můžete pustit z hlavy, kulma totiž „myslí“ na vše za vás. Díky automatickému navíjení, se vlasy do kulmy nezamotávají a uvolnění kadeří je opravdu jednoduché. Kulma vás sama upozorní, kdy je dostatečně nahřátá a připravená k použití, dokonce nemusíte myslet ani na to, jak dlouho jednotlivé pramínky natáčíte, protože kulma Ricci & Curl vás vždy zvukovým signálem upozorní, že je již potřeba kadeř uvolnit. Materiál, ze kterého je válec vytvořen umožňuje rovnoměrné rozložení tepla a zajišťuje maximální ochranu a lesk a měkkost vlasů. Pro ještě větší ochranu vlasů je Ricci & Curl vybavena systémem Thermo Control, díky kterému si můžete zvolit teplotu mezi 190°C a 220°C. Automatické navíjení můžete navíc nastavit tím směrem, který zrovna potřebujete pro vytvoření zamýšleného efektu. Ať už chcete vlasy kudrnaté, vlnité, nebo chcete dosáhnout prstýnkových kadeří či měkkých vln, s kulmou Ricci and Curl máte perfektní účes jako od kadeřníka za několik minut. 

Jak na perfektní lokny? 

zoom Zvětšit

Ricci & Curl

Vlasy jednoduše vysušte, rozčešte a rozdělte do sekcí. Na kulmě Ricci & Curl nastavte teplotu a počkejte na zvukový signál, který se ozve v momentě, kdy kulma dosáhne vámi požadované teploty. Spolu se zvukovým signálem se také rozsvítí modré světélko. Vyberte pramínek vlasů a vložte ho mezi jazýček a válec, kulmu držte šikmo. Klikněte a kulma sama jemným způsobem navine pramínek vlasů, po ukončení navíjení spusťte prst ze tlačítka a vyčkejte, dokud se kadeř nezahřeje. Kulma Ricci & Curl vás zvukovým signálem upozorní, že je čas kadeř uvolnit. Pramínek vlasů odvíjejte směrem dolů. Lokna je vytvořena za několik sekund. Než kadeře otevřete, nechte vlasy vychladnout. Pokud chcete dosáhnout efektu měkkých vln, kadeře po vychladnutí rozčešte. 

Na co ještě čekáte? Vyzkoušejte si hairstyling jako vystřižený z módního časopisu pomocí Ricci & Curl. Více informací na stránkách Bellissima



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Bezpečnost a pohodlí v přírodě: pro venkovní aktivity vybírejte obuv s rozmyslem

Životní styl komerční článek

Jaro je dobou, v něm mnoho lidí začíná po zimě sportovat a být více aktivní. Zároveň je to dobou obnovy energie a rozhodně také šatníku. Mnohé totiž může překvapit jarní deštník, nebo nebývale teplé či naopak studené počasí.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
Nejnovější trendy v plážové módě

Nejnovější trendy v plážové módě

Životní styl komerční článek

Léto klepe pomalu na dveře a vy ještě netušíte, co budete v parných dnech na pláži nebo u bazénu nosit? Nevadí! Na následujících řádcích si totiž posvítíme pěkně zblízka na aktuální trendy v plážové módě. Prozradíme vám, jaké plavky, obuv i doplňky společně kombinovat, aby byly vaše outfity dokonalé.