Inspirace na letní outfit

Léto je konečně tady a my vám pro inspiraci přinášíme tři letní looky sestavené podle posledních módních trendů pro tuto sezónu. Pastelové barvy, mixování potisků nebo odhalený pupík – kterému módnímu hitu dáte přednost?

img

Který módní trend si letos vyberete?

V zajetí pastelových barev 

zoom Zvětšit

Sladké barvy patří mezi top trendy sezóny.

Sladce krémové a zmrzlinové barvičky patří toto léto mezi top trendy, které rozhodně stojí za to vyzkoušet. Něžné pastelové odstíny jsou velmi ženské a lichotivé, a pokud to s cukrem moc nepřeženete, můžete vytvořit i velmi elegantní letní look. Základem tohoto outfitu jsou „slimky“ v pudrově růžovém odstínu, které doplňuje vzdušný prodloužený top s módním květovaným vzorem. K maximálnímu prodloužení nohou dopomohou jemně zelené botky na platformě, v podobném odstínu jsou i obroučky u trendy brýlí. Celkový vzhled doplňují perlový náramek, zajímavý prsten a kabelka v pastelových tónech. 


Hra se vzory 

zoom Zvětšit

Nebojte se kombinovat různé vzory.

Kdo řekl, že různé potisky by se neměly míchat? Tomuto módnímu pravidlu již dávno odzvonilo a mixování zdánlivě nesourodých vzorů je momentálně velmi módní záležitostí. V módě jsou také šortky s vysokým pasem, v tomto případě pruhované, které skvěle padnou k jarními tílku posetému divokým potiskem květů. Pohodlné děrované hnědé polobotky stylově sedí a celkový look doplňuje zajímavá bižuterie v podobě přívěsku na krk a mohutnějšího prstenu s kamenem v lila odstínu. Léta v našich zeměpisných šířkách bývají chladnější, proto se bude hodit sáčko v moderním pastelově žlutém odstínu. 


Svůdně odhalený pupík

zoom Zvětšit

Pochlubte se plochým bříškem.

Velkým hitem jsou letos ultrakrátké topy nebo bolerka, která odhalují sexy oblast nad pupíkem. Pokud se můžete a chcete pochlubit plochým bříškem, neváhejte a směle svou postavu v podobném outfitu ukažte. Modré bolerko vhodně doplňuje romantická sukně áčkového střihu se vzorem květů. Béžové sandálky na mohutném podpatku a platformě nejen skvěle opticky vytvarují a prodlouží nohy, ale také poskytují určitou stabilitu. K tomuto looku s jemným pelem country stylu “pasuje” i kabelka v malinově růžové barvě, holé ruce ozdobí zlaté bižuterní náramky a před ostrým sluníčkem oči ochrání retro brýle.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.