Inspirace - Jarní outfit

Líbí se vám současné módní trendy, ale nevíte si rady, jak je nosit, co s čím nejlépe zkombinovat a kde je sehnat bez zruinování účtu? Nezoufejte, máme pro vás inspiraci na tři svěží jarní outfity podle posledních módních trendů. Vězte, že podobné kousky snadno seženete ve většině internetových i kamenných obchodů s módou.

img

Vyzkoušejte nové jarní trendy 

Svůdný outfit v punk rock stylu

zoom Zvětšit

top, bunda, lodičky, psaníčko, brýle, prsten a náhrdelník Topshop, džíny Dorothy Perkins

Lehkou rebelii v dámské módě letos představují punkové, rockové a bikerské prvky v podobě cvočků, kůže, zipů či kovových doplňků. Základem tohoto outfitu jsou šedé skinny džíny opraného vzhledu doplněné volným delším tričkem s vintage nápisem. Jarní sluníčko ještě nemá pořádnou sílu, tak se na zahřátí bude určitě hodit slušivá šedá bundička se zipy v bikerském stylu. Klasické černé lodičky patří tuto sezónu mezi hlavní trendy v dámské obuvi a celkovému looku dodají ten správný punc ženské svůdnosti. Vhodné doplňky - akcent červené na řetízkovém náhrdelníku i módním mohutném prstenu - pak outfit rozzáří a dotvoří. Hitem jsou i psaníčka, nám se skvěle hodí toto černé se cvočky, jemné cvočky jsou i na moderních brýlích. 



Veselý jarní look plný barev

zoom Zvětšit

šaty Republic, kardigan Monsoon, šátek a pásek Topshop, ostatní Dorothy Perkins

Výrazné a kontrastní barvy patří mezi hlavní hity sezóny jaro-léto 2011. Základem našeho barevného outfitu jsou moderní šaty projmuté v pase, se živůtkem a se svěžím květinovým potiskem. Jako kontrastní barvu jsem zvolila kobaltově modrou na lehkém kardiganu, která se objevuje i na šatech v motivu květin, světle růžové balerínky pak dotvoří příjemný dívčí outfit. Lehce infantilní pásek lze použít dvojím způsobem - buď na přepásání šatů nebo na přepásání modrého svetříku. Zajímavý přívěsek s akcentem zlaté a výrazný prsten s červeným kamenem jsou skvělými doplňky. Pro zahřátí se hodí jemná šálka s moderní krajkou a celý look doplní trendy kabelka přes rameno v pudrovém odstínu.

Sofistikovaný outfit v retro stylu

zoom Zvětšit

halenka, kraťasy, náhrdelník a náramky Miss Selfridge, háčkovaná vesta a kabelka Dorothy Perkins, prsten Topshop, boty Office

Vliv bohémských 70tých let na letošní módní trendy je více než patrný. Jarní outfit čerpající z tohoto inspirativního období je nepřehlédnutelný díky použití přírodních odstínů hnědé, tělové a béžové. Světlá halenka s projmutým pasem a výraznou mašlí se skvěle hodí do saténových šortek v moderním "camel" odstínu. Háčkování bylo v 70tých letech velmi oblíbené, náš outfit proto doplňuje světlá háčkovaná vesta, která i příjemně zahřeje. Semišové botky s třásněmi na vysokém podpatku skvěle prodlouží nohy a dodají celému outfitu na ženskosti. Kabelka přes rameno ve dvou kontrastních barvách je velmi trendy, celému looku pak dodají šťávu doplňky v přírodních tónech s metalickými efekty.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?