Gynekologické problémy po koupání mají překvapivě jednoduché řešení

Většina z nás se ráda koupe v moři či v bazénu, ale čím dál častěji slyšíme také o možných zdravotních rizicích setrvávání v mokrých plavkách. Zejména nyní v létě, kdy chceme pobyt venku co nejvíce prodloužit, se příliš netrápíme důsledky, které se však dříve či později ohlásí.

img

Exkluzivní rychleschnoucí plavky, které propouští slunce KINIKI „Tan Through“

Jaká jsou rizika pobytu v mokrých plavkách?

Letní koupání s sebou přináší kromě potěšení i různé zdravotní problémy. A je přitom zcela jedno, zda se koupete v chlorovaném bazénu, v moři, nebo venku v přírodě.

Riziko zánětů z mokrých plavek je individuální u každé ženy a hodně záleží na její odolnosti, to znamená stavu imunity, ale i na stavu poševní mikroflóry a na hormonálním pozadí. Kromě gynekologických potíží se mohou ale často objevit i urologické potíže, které mají mnohem vážnější důsledky. Ty bývají zapříčiněny celkovým prochladnutím pánevní oblasti zaviněným právě především delším pobytem v mokrých plavkách.

Podchlazení sníží prokrvení této oblasti a imunitní systém pak nedokáže v pochvě udržet rovnováhu baktérií. Velká část žen těmito potížemi trpí opakovaně. Někteří z nás jsou náchylní k infekcím močových cest z prochladnutí, které může vést až k závažnému chronickému zánětu ledvin.

Na pozoru by se však měli mít i muži, i když prochladnutí u nich není tak časté. Nejrizikovější skupinou jsou muži ve věku od 55 let.

Skvělé a přitom jednoduché řešení

zoom Zvětšit

Long Sarong, vzor Honey

Slíbili jsme Vám řešení a my jsme jej našli v podobě rychleschnoucích plavek KINIKI, které využijete v létě u moře i v bazénu v průběhu celého roku.

Představte si materiál tak lehký, že schne během několika málo minut. Dobrá zpráva je, že plavky jsou navíc sexy a vybírat můžete z velké škály vzorů a střihů dámských i pánských plavek. Mají i příslib kvality, protože jsou vyráběny v Anglii a pro své vlastnosti si získali statisíce příznivců po celém světě.

Patentovaná látka plavek TranSol navíc propouští 80% slunečních paprsků, takže se pod nimi opálíte a získáte tolik potřebný vitamin D! A navíc...plavky jsou úžasně prodyšné, odolné proti chloru i slané vodě a opalovací prostředky je neumastí. No neříkali jsme, že máme skvělé řešení?!

Kompletní kolekci plavek KINIKI najdete na www.kiniki.eu. K plavkám pořídíte také úžasná parea a lehoučké tuniky ideální na nadcházející letní výlety.

Léto ještě zdaleka nekončí, tak zbytečně neriskujte a myslete na své zdraví!



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!