Trendy klobouky pro léto 2011

Zajímavý módní doplněk v podobě trendy klobouku dodá každému outfitu úplně nový rozměr, a navíc ochrání vlasy a zastíní obličej před silným letním sluncem. Klobouky letos patří mezi žhavé módní hity. Letí především retro look a pánský styl, ale v záplavě všech možných tvarů a barev si určitě vyberete i vy.

img

Klobouk je zajímavý módní doplněk, který vám bude slušet

Klobouk se širokou krempou 

zoom Zvětšit

Vyzkoušejte klobouk v boho stylu

Boho móda je zpět a měkké klobouky se širokou krempou skvěle doplňují revival trend 70tých let. Ať už slaměný, textilní nebo nějaký více sofistikovaný materiál, šik klobouk s měkkou krempou, která vytváří velké vlny kolem hlavy, zaručeně přitáhne pozornost. Široký měkký klobouk působí romanticky a velmi žensky a hodí se jak k rozevlátým maxi šatům, tak i k ležérnímu outfitu jako jsou kraťasy a tílko. Můžete zvolit přírodní barvy, černou i bílou, nebo se trochu odvázat a vybrat si módní klobouk s jemnými květinovými vzory. Se širokým kloboukem budete letos trendy, navíc uchráníte své vlasy a obličej před agresivními slunečními paprsky. 

V pánském stylu 

zoom Zvětšit

Pánské prvky nikdy nevyjdou z módy

Fedora, trilby nebo panama - to jsou názvy pánských klobouků, které už dávno pronikly i do ryze dámské módy. Světlý až bílý klobouk panama se vyznačuje mafiánským vzhledem a kontrastní černou stuhou. Trilby ve své původní podobě připomíná starý klasický vzhled elegánů, v současnosti se však pojí s aktuálním R&B stylem, který je blízký dnešním teenagerům. Trilby se nosí v různých barvách, nebo v klasické podobě ozdobený krajkou, saténovou růží či perlami pro nádech pařížské atmosféry. Odlehčený fedora klobouček se stuhou může být plstěný nebo slaměný a je spojován s glamour hollywoodským stylem. Klobouky v pánském stylu nejlépe vyniknou s ryze ženskými prvky, jako jsou třeba květované šaty, vysoké podpatky a šperky. 

Kovbojský klobouk 

zoom Zvětšit

Klasika v podobě kovbojského klobouku

Móda inspirovaná divokým západem je stále oblíbená, a tak kovbojské klobouky nezůstávají ani letos mimo módu. Westernový klobouk uplatníte na pikniku, u vody nebo na procházce, kde vás ochrání před sluníčkem a umocní ležérní vzhled. S tímto typem klobouku nejlépe korespondují džínové prvky, přírodní barvy, jako je velbloudí srst, béžová, nude či bílá, květinové potisky, košile, nebo vzdušné maxi šaty. Novinkou jsou letos kovbojské klobouky v jiných než přírodních odstínech, vyzkoušejte zářivé barvičky, jako je citronově žlutá, jahodově červená nebo i nebesky modrá.

Retro "boater" klobouček a buřinka 

zoom Zvětšit

Odvážnější klobouky ve vintage stylu

Klobouky v retro stylu konce 19tého a počátku 20tého století jsou trendy, ale hodí se spíše pro odvážnější znalkyně módy. Roztomilý boater klobouk proslavily především klasické americké muzikály a jejich představitelé Gene Kelly nebo Fred Astaire. Tvrdý slamáček se zploštělou stříškou zdobený stuhou rády nosí "trendsetters" hvězdy jako Chloe Sevigny a Diane Kruger. Nápadná chaplinovská buřinka s kulatým dýnkem ženám sluší, i když je zapotřebí trocha odvahy tento styl seriózního klobouku nosit. Buřinka vypadá nejlépe v klasickém černém nebo bílém podání.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?