Potřebovala bych radu, zda se vývar může připravit i z nerozmražených kostí? Často zapomenu vytáhnout z mrazáku a nevím, jestli se to dá? Mám hovězí kosti s částmi masa, říkala jsem si, že se to stejně dává do studené vody, tak by to mohlo jít? Nebo pak nechytne správnou chuť? Díky za rady

arrow
profile_image
mitternacht
od 12. 8. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Karolinaa: Neviděla bych v tom problém

arrow
profile_image
Saga
od 26. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Mohlo by to jít, proč ne Ale na druhou stranu, rozmrazení kostí, a to alespoň částečné, tak dlouho netrvá

arrow
profile_image
Lucikik
od 9. 10. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Taky občas vařím ze zmražených kostí a chuť je vynikající

arrow
profile_image
tartelette
od 19. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Také jsem věčný zapomnětlivec, takže mám vyzkoušeno a neshledávám v chuti rozdíl

Tak to jsem ráda Nedávám je hned z mrazáku, ale na druhou stranu ona ta čtvrthodinka, co jsou venku předtím, než je dám do hrnce, je asi moc nerozmrazí. Tak to dnes zkusím a uvidím Díky!

arrow
profile_image
Kikulina
od 28. 9. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Samozřejmě, že to jde, jen to bude trvat o něco déle. Nehledej v tom žádnou vědu.

arrow
profile_image
mate
od 21. 6. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

hlavne ich daj do studenej vody, nie vriacej,problém nevidím.

Vyzkoušeno Dala jsem je do studené vody, vařila jsem kolem 3 hodinek a byl opravdu vynikající, až jsem sama koukala .

arrow
profile_image
Veselka10
od 20. 12. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Karolinaa:

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené