Vichy Nutrilogie 2 denní krém pro velmi suchou pleť recenze a zkušenosti

Hydratace Vichy Nutrilogie 2 denní krém pro velmi suchou pleť
Hydratace Vichy Nutrilogie 2 denní krém pro velmi suchou pleť - obrázek 1
Hydratace Vichy Nutrilogie 2 denní krém pro velmi suchou pleť - obrázek 2
Vichy (70)
1.3 z 5 5 1.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
67%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Vichy Nutrilogie 2 denní krém pro velmi suchou pleť

věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle krém jsem používala před lety a moc mi vyhovoval ( atopická problematická pokožka ) a i přes jeho cenu jsem si ho kupovala,protože na mou šupinatou pleť působil doslova jako balzám.Pak se,ale má pleť změnila spíše na smíšenou a ekzém se s léty ťuk ťuk zlepšil a tak jsem ho přestala používat.Když před dvěma lety po dětech se asi vlivem hormonů z mé pleti zase stala suchá se sklonem k šupinkám,tak jsem si vzpoměla na tenhle krém,že byl bezva a utíkala jsem pro něj do lékárny.Bohužel,ale mám pocit,že se krém změnil moje kůže po něm byla rudá jak rak taková ta horkost, svědila a dokonce se mi udělala i krupice.Fakt už ho nechci ani vidět.Možná,že změnili složení nevím,ale vůbec mi nevyhovoval a rozhodně ho nedoporučuji suché pleti a citlivé rozhodně ne.

  • Nevim
  • cena
  • účinky na pleť


Další recenze od 13.7.2016 15:47:21

Mám extrémně suchou pleť, plus citlivou a alergickou. Takže krémy z drogerky vůbec nemůžu. Tenhle krém používám cca od svých 22let, tzn. už opravdu hoodně dlouho. Dřív spíš 1, ale poslední roky, jak je pleť sušší tak jenom 2. Od Vichy jsem používala vlastně všechno. Tenhle krém hlavně na noc, ale v pohodě i pod makeup, poté co idealia se proměnila na mastné cosi. Bohužel i Nutrilogie za poslední asi 2-3roky je hrozná. Nedivím se že lidem nevyhovuje. Dřív byla super, to že jsem ji používala cca 16let něco znamená. Ale teď ... katastrofa. Dávají do ní parabeny, methyl a ethylparaben. Asi si říkají, že lidi nečtou složení. Na hypoalergenní kosmetiku je to fakt síla. Parabeny se nedávají už ani do těch drogérkových za zlomek této ceny. Ale Vichy má jinou strategii. Dřív byla konzistence pěkně hutná, krém chladil a pleť byla nádherná. Ještě nedávno jsem tenhle ,vzorek, náhodou koupila v jedné zapadlé lékárně. Ve stejné krabičce, stejné složení, žádná inovace už bohužel k dostání pouze konzistence více krémová, ne tak hutná, a na pleti začervenání, pupínky, svědění. Rozdíl je vidět už na pohled v konzistenci ... něco jako jogurt holandia a krémový třeba danone. V lékárně, kde jsem několikrát tohle říkala na mě koukali jako na cvoka, že o ničem neví, a že se složení neměnilo. Jedno balení bylo tak šílené, že jsem ho musela použít pouze na tělo. U krému za skoro 7stovek je to hrozné. Distributorka firmy se kterou jsem mluvila mě odbyla, že to není možné, všechny krémy jsou údajně pořád stejné a skvělé. A že jestli je jiná konzistence, tak je to určitě tím, že jsem krém vystavila extrémní teplotě, nechala jsem ho třeba v autě za oknem na sluníčku. Jen proto, že mi tenhle krém tolik let skvěle vyhovoval, tak jsem se nenechala odradit a spokojila se s tvrzením, že prostě špatná šarže a zkoušela vydržet a kupovala jej dál.. Ale je toho už moc. Bradu a kolem úst mám posetou červenými pupínky, oči zarudlé a svědící. Takže jsem začala zkoušet prostě jinou kosmetiku a to i z Lidlu Cien, který není špatný. Prostě najdu zase skvělý krém, ale za mě to Vichy bohužel už dávno není!

  • obal
  • parabeny



věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Nádherný obal, šílená cena, katastrofální kvalita, vše vypadalo luxusně do doby, než jsem nanesla na tvář, po používání jsem měla pupínky. Tohle mi dělají všechny krémy od značky Vichy, přitom na jejich makeupy nedám absolutně dopustit. Zkoušela jsem marně, aby si pokožka navykla, prostě nedělá mi to dobrotu. Škoda. Již nekoupím.

  • nic
  • cena
  • kvalita se dá srovnat s indulonou
  • pupínky po používání
  • nekvalitní


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené