Trussardi My Name EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Trussardi My Name EdP
Parfémy pro ženy Trussardi My Name EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Trussardi My Name EdP - obrázek 2
Trussardi (3)
5 z 5 5 5 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
100%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Trussardi My Name EdP

věk
25-34

Další recenze od 23.7.2015 14:30:10

Túto vôňu som dostala ako darček. Musím sa priznať že ma na prvý pohľad moc neohúrila. Flakón sa mi príliš nepáči. Ale keď som si k nej privoňala. WOW je proste krásna! Vonia naozaj ľahko, jemne, kvetinovo, čisto... Je proste úžasná... A má úžasnú výdrž. Ak ju použijem jeden deň na druhý je ešte stále cítiť ako keby som ju použila v tej chvíli... Dávam jej 5 hviezdičiek a áno kúpim ju znova. :)

  • krásna vôňa
  • úžasná výdrž
  • mne sa nepáči flakónik


Další recenze od 3.1.2015 22:36:01

Krásná, pudrově jemná, krémově přilnavá vůně s dlouhou výdrží. Neobtěžující, ale získající si pozornost. Koupila jsem si ji naslepo, na základě složení a přečtení mnohých recenzí. Já naopak oceňuji, že je design jiný, včetně jinými zatracovaného víčka. Kovových, skleněných či plastových je na jiných parfémech ažaž. Toto je jiné, neotřelé.

  • vůně samotná
  • nemá!



věk
45-54

Další recenze od 2.1.2015 09:37:42

Můj vánoční dárek. Přála jsem si parfém, který by voněl čistotou a nebyl sladký. Tento mé požadavky dokonale splňuje. Voní opravdu úžasně. Jako pleťový krém nebo mýdlo. Takže kdo nemá rád sladké a těžké parfémy tomu ho opravdu doporučuji. Také hodně dlouho vydrží. Voním se ráno a ještě odpoledne ho na mě cítí nejen okolí ale i já sama. Jediné co se mi na parfému nelíbí je víčko. To je opravdu ošklivé. Nechápu jak mohl někdo vytvořit něco tak ošklivého. Vypadá to, jako kdyby na víčku byla natažená drátěnka nebo stará punčocha. To se opravdu nepovedlo. Ovšem kvalitě parfému a krásné vůni to body dolů neodebírá.

  • dlouho vydrží
  • krásná vůně
  • ošklivé víčko


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Gucci Guilty EdT

4.8 95% 9 recenzí

Lanvin Marry Me! EdP

4.8 94% 4 recenze