Tigi suchý šampon ve spreji Catwalk Session Series recenze a zkušenosti

šampony Tigi suchý šampon ve spreji Catwalk Session Series
šampony Tigi suchý šampon ve spreji Catwalk Session Series - obrázek 1
šampony Tigi suchý šampon ve spreji Catwalk Session Series - obrázek 2
Tigi (48)
3.3 z 5 5 3.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
67%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Tigi suchý šampon ve spreji Catwalk Session Series

věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 4.5.2013 14:37:30

Tak jak jsem z tohoto produktu na uplném začátku byla docela zklamaná tak jsem teď zase spokojená . Poprvé jsem si tento produkt koupila v kadeřnictví za dvojnásobnou cenu než za jakou se prodává na internetu a tak z porovnání kavality s cenou jsem měla trochu hodně rozpačité pocity. Totiž on ten šampon není až tak funkční pokud ho chete použít na mastné vlasy a to byl můj problém ! V čem jsem ale našla hodně veliké uplatnění je fakt že když ho nastříkám na vlasy hned po umytí tak jsou vlasy delší dobu svěžejší , krásně voní a trošku je u kořínků zdrsní takže mi tak rychle nesplihnou a celý den vypadají a voní krásně. Už jsi vlasy bez tohoto šamponu nedokážu představit a když ho nepoužiju tak si připadám jako zmoklá slepice :D Nyní si ho už kupuji na netu za velmi příznivou cenu a jsem velice spokojená!

  • vůně
  • zdrsní vlasy u kořínků
  • nastříkání přímo na umyté vyfoukané vlasy zafixuje svěžest a učes
  • vydrží douho
  • efekt na mastných vlasech není moc znát


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 21:55:38

Krásně voní, má hezké a praktické balení...ale tím asi pozitiva končí. Být to šampon za 70kč, neřeknu nic, ale za 200 už čekám víc, než nabídne Balea. Efekt není tak dlouhodobý jako u Batiste (za mě ty nej suché šampony), cca 12h, ale u mě má využití jako stylingový produkt. Mám hodně klouzavé zdravé vlasy a tak je s ním vždy popráším než udělám culík nebo nějakou složitější "kreaci" a lépe pak drží, nekloužou a vypadají objemně a ne tak leskle. Takže k tomuhle účelu je perfektní, jelikož pak vlasy krásně voní. A nebarví.

  • vůně
  • efekt netrvá ani celý den
  • vyšší cena



věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Jak mám výrobky Tigi ráda a celkem se mi osvědčily, tak mě tento šampon opravdu zklamal. Pořídila jsem si ho, když jsem se chystala na chatu a brala jsem ho pouze jako nouzové řešení. Slibuje, že dodá objem, absorbuje mastnotu a osvěží vlasy, ale výsledek je jiný. Vlasy snad odmastí a žádný úžasný efekt. O objemu ani nemluvím.

  • pro mě žádné
  • žádný účinek


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dixi kopřivový šampon

3.1 54% 16 recenzí