Saloos květinová pleťová voda Lemon Tea Tree recenze a zkušenosti

Tonizace Saloos květinová pleťová voda Lemon Tea Tree
Tonizace Saloos květinová pleťová voda Lemon Tea Tree - obrázek 1
Saloos (63)
4.6 z 5 5 4.6 6
Celkem 6 recenzí


5 hvězd
67%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Saloos květinová pleťová voda Lemon Tea Tree

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2021 23:16:30

Vodička stojí okolo 5€(v ČR som videla okolo 108kč) za 50ml balenie s rozprašovačom.Priamo na Saloos stránke je možné ju zakúpiť v rôznych veľkostiach, až do 1L, keby niekto mal väčšiu spotrebu :-) Voda je skôr určená pre problematickú, mladú, aknóznu pleť. Síce nie som najmladšia, akné mám, hlavne hormonálne v T-zóne, s čím bojujem už roky.Vodička pleť upokojí, ale ja ju primárne používam na iné účely.Je spomenuté na obale, že skvelo upokojuje pleť po holení a epilácii, a dokonca, že je vhodná na lepšie rozčesávanie vlasov. Presne na toto ju používam.Mám problém s podráždenou pokožkou po holení, táto vodička ju príjemne upokojí, aj pri svrbení, keď chĺpky už rastú.Neverila som, ale naozaj skvelo pomáha na rozčesávanie mojich vlasov. Plus, príjemne osvieži pleť a pokožku. Mne osobne vôňa až tak veľmi nesedí, ale nemám rada citrónové vône, čo bude asi dôvod :-) Celkovo ale, chválim veľmi kladne

  • rôzne účely použitia
  • upokojí pleť a pokožku
  • osvieži
  • ja nie som fanúšik tejto vône


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Saloos jsem si oblíbila už dávno, ale nějakou dobu jsem výrobky této značky nepoužívala a teď vlastně ani nevím, proč jsem přestala, protože mojí pleti naprosto vyhovují a jsem s nimi moc spokojená. Květinová voda má skvělou kombinaci pro moji pleť, která lehce trpí na akné. Citron a tea tree mi dělá moc dobře. Aplikace přes sprej je rychlá; vodu jen pak lehce vklepu bříšky prstů do pleti a následně na ni aplikuju nějaký olejíček. Teď jich střídám více, ale přes den jsem si zvykla používat squalane od stejné značky. Tahle kombinace mi dělá dobře. Mínusem je asi jen balení, které by mohlo být větší, jinak nemám výhrady.

  • dělá dobře mojí pleti
  • rychlá aplikace
  • malé balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2015 20:57:05

Kosmetiku Saloos používám cca třetím rokem a jsem nadmíru spokojena. Tahle květinová voda je skvělá! Pleť hezky osvěží, uleví od nepříjemného pnutí, příjemně voní, pleť je celkově zklidněna. Je ideální na léto. Pleťovou vodu používám buď jen tak nebo si ji na noc nastříkám na obličej a poté ještě aplikuji olejíček, taky od Saloosu, tahle kombinace mi vyhovuje, dokonce se mi po delším používání pleť zlepšila. + Pleťová voda má praktické balení, můžu ji s sebou vzít všude a mít stále po ruce.

  • osvěží
  • rozprašovač
  • obal
  • voní
  • ne


Další recenze od 25.2.2015 16:26:56

Koupila sem k léčení akné ale používám jej především k míchání masek. Krásně voní ale podle mne nijak extra nečistí. Akné se mi po něm ani nezlepšilo ani nezhoršilo. V létě jistě využiji jako osvěžovač do kabelky. Čekala sem od toho víc, ale je to jen květinová voda a s tím se musím smířit :) K míchání masek je ale úžasný. Díky dávkovači to nepřeženu a tak nemám masky nikdy řídké ani husté.

  • vůně
  • čekala jsem víc


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Velice hezky vonící voda, takový citronek, pít se to nemá, ale láká to. Úplně nevím, jestli je složení vyloženě jemné, v každé vodě je voda z dané rostliny 98% a 2% alkohol. Předpokládám, že to tu květinovou vodu konzervuje, ale myslím, že to i mírně vysuší, ale to pak asi zase dožene olejíček, který aplikuji hned po vodě. Dokud jsem ji neměla, šplíchala jsem se před olejíčkem vodovodní vodou, ale myslím, že ta kůže je na tom líp s tou květinovou, regenerace je rychlejší. Bez vody jsou saloos oleje dosti k ničemu a kdo toto neví, je z nich zklamaný. I na masáže jsou lepší na vlhké kůži po koupeli.

  • hydratace před olejem
  • nahrazuje chlorovanou vodu z vodovodu



věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2013 15:36:30

Květinová pleťová voda s vůní Lemon Tea Tree je výborný pomocník zvláště na léto pro osvěžení pleti. Vůně mi naprosto vyhovuje, pokožku výborně osvěží a navíc je v praktickém balení s pumpičkou. Vodu používám zvláště na noc na zklidnění mé problematické pleti, Tea Tree složka pokožku zklidňuje. Velmi doporučuji.

  • zklidnění problematické pleti
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené