Pegavision TopVue měsíční kontaktní čočky recenze a zkušenosti

Kontaktní čočky Pegavision TopVue měsíční kontaktní čočky
Kontaktní čočky Pegavision TopVue měsíční kontaktní čočky - obrázek 1
Kontaktní čočky Pegavision TopVue měsíční kontaktní čočky - obrázek 2
Pegavision (1)
3.6 z 5 5 3.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Pegavision TopVue měsíční kontaktní čočky

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 8.10.2014 17:34:05

Na tyto čočky jsem narazila teprve nedávno a jsem s nimi maximálně spokojená. Zaujala mě na nich poprvé cena a to, že by měly být opravdu tenké. Jsou velmi měkké, ze začátku mě nechtěly poslouchat a špatně se mi s nimi pracovalo, ale je to o zvyku. V očích je vůbec necítím, neřežou, nepálí ani když je mám od brzkého rána do večera. Zatím nejlepší čočky, které jsem vyzkoušela.

  • všechno
  • nic


Další recenze od 19.6.2013 13:09:32

Tyto čočky jsem nalezla při hledání levnějších kontaktnich cocek. Překvapilo mě jak moc je oproti ceně vychvalují. Objednala jsem si je a hned po doručení vyzkoušela. Přikvapila mě manipulace s nimi. Čočky jsou celkem hodně měkké. Ze začátku mi aplikace dělala lehce potíž. Po pár dnech jsem ale dostala cvik a jde to bez problému. Čočky jsou výborné. V očích o nich vůbec nevím.

  • hyaluronát sodný
  • blistr



věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.12.2012 13:03:27

Na tyto kontaktní čočky jsem se těšila, mají totiž tenčí okraje než jiné čočky a obsahují hyaluronát sodný, díky kterému nemá docházet k vysušování oka. Jedno balení stojí okolo tří stovek. Já mám na každém oku různé dioptrie, takže je pro mne nutností kupovat dvě balení. Čočky jsem tedy nosila celkem půl roku. No, jsem opravdu ráda, že už jsem se jich zbavila. V očích mi pohodlné vůbec nebyly, řezaly mnohem častěji než jakékoli jiné kontaktní čočky. Oči se mi vysušovaly také mnohem více. S novým párem jsem vždy měla minimálně první dva, tři dny problém, v očích byly čočky velice nepříjemné. Ztenčený okraj jsem vůbec neregistrovala. Nebyly pohodlnější než čočky, které mají "normální" okraje. Také je velmi nepraktické balení. Vždy jsem musela dávat velký pozor, aby při odtrhávání jedné čočky v balení nedošlo k poničení toho alobalového obalu u sousedící čočky. Jednou se mi podařilo natrhnout čočku vedle. Opravdu velmi nepraktické. Hodnotím podprůměrně a čočky nedoporučuju.

  • přijatelná cena
  • v očích nejsou pohodlné
  • nepraktické balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené