Palette Mousse Color Shake recenze a zkušenosti

Barvy na vlasy Palette Mousse Color Shake
Barvy na vlasy Palette Mousse Color Shake - obrázek 1
Barvy na vlasy Palette Mousse Color Shake - obrázek 2
Palette (9)
3.5 z 5 5 3.5 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
25%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
25%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Palette Mousse Color Shake

Barva ničí vlasy vyšel zásadně jiný odstín. Barvu nedoporučuji.Vlasy byly flekaté celkově chemické složení barvy mi nesedlo. Za tu cenu si myslím že jdou sehnat barvu co tolik neničí výjde požadovaný odstín a hlavně vlasy nebudou tak vysušené. Za mě už bych do ni znovu nešla ani za nic. NejlepšíČlověk této planety.

  • žádná
  • chemické složení
  • pigmentace


Další recenze od 8.10.2013 16:53:23

Odstin 465 - čokoládově hnědý. Po létě mám vždycky hodně vybledlé, nijaké vlasy, tak jsem si je chtěla oživit. Svou barvu mám takovou světle hnědou od slunce s blond pramínky nicméně hodně tmavé obočí. V rossmannu měli zrovna akci za 98 tak jsem si řekla, že to zkusím. Aplikace byla hrozně jednoduchá, bála jsem se, že jedno balení nevystačí - vlasy 2dm pod ramena, ale vystačila. Pěnila jako šampon tak jsem ji vmasírovala všude. Nechala jsem působit 30 minut, jak je napsáno v návodu a barva samozřejmě chytla tmavší..... Doufám, že se rychle vymyje, má světlou pleť, tak nechci vypadat jako smrtka. Těžko říct, jestli si ji ještě koupím, uvidím za jak dlouho se trošku vymyje a jak bude vypadat.

  • vůně
  • krytí
  • velké množství
  • tmavší odstín než na obrázku
  • maličko štípala


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.9.2013 12:16:45

Touto barvou se barvím už nějakou dobu. Mám odstín Fialová a je to moc krásná barvička. Barva při aplikaci krásně voní, nestéká. Aplikace je dosti rychlá a jednoduchá. Vlasy mám po barvení opravdu lesklé a hebké. Připadá mi, že vždy po aplikaci mám vlasy jakoby i zpevněné. Jediné mínus je, že se nedá použít jen půlka barvy, tudíž mi vždy zbyde a musím zbytek vyhodit (to ale je normální u pěnových barev). Možná bych vytkla ještě jednu věc, barva po 10ti minutách i na hoodně světlých vymytých vlasech chytá černě, ale dá se v pohodě vymýt. Možná je to u fialové i výhoda, alespoň se nemusí brzy nanášet další barva.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy po aplikaci
  • balení se nedá použít dvakrát



věk
45-54

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 6.9.2013 17:52:02

K mému prvnímu barvení vlasů mnou samotnou, jsem si vybrala tuto barvu v praktickém shake kelímku. Vybrala jsem si odstín světlé hnědý. Všechny potřebné přísady jsem nalila do kelímku a třepala s kelímkem jako o život. V návodu psali, že se má třepat cca 30 vteřin, no já raději přidala ještě minutu a půl navíc. I přesto se v kelímku nenacházela tak hustá pěna, jak jsem si představovala. Nanesla jsem si ji tedy na suché vlasy (dle návodu) a nechala působit. Na dně kelímku jsem stejně našla ještě kousky nerozmíchané barvy. Barvu jsem nechala působit cca o 10 minut déle. Ač byla barva odstínu světle hnědá (skoro až blonďatá), tak jsem po smytí barvy měla vlasy tmavě hnědé. Aplikace a barvení bylo docela fajn a bez problémů (až na těch pár kousků nerozmíchané barvy na dně). Škoda jen, že ten odstín nějak nevyšel. :-)

  • snadná aplikace
  • vyšel mi zásadně jiný odstín


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Syoss Gloss Sensation

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Syoss Mixing Colors

3.5 63% 6 recenzí

Palette Deluxe

3.5 63% 16 recenzí

Hůře hodnocené

Syoss Oleo Intense

3.2 55% 11 recenzí

Garnier Olia

3.2 55% 34 recenzí