Oriflame sérum na řasy Hyper Stretch recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Oriflame sérum na řasy Hyper Stretch
Zatím nezařazené Oriflame sérum na řasy Hyper Stretch - obrázek 1
Zatím nezařazené Oriflame sérum na řasy Hyper Stretch - obrázek 2
Oriflame (299)
2.6 z 5 5 2.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Oriflame sérum na řasy Hyper Stretch

věk
25-34

Další recenze od 23.6.2014 20:47:30

Tak koukám, že jsem asi jediná, ale mě toto sérum zázračně funguje. O zkouškovém jsem se poměrně dost nudila, tak jsem si sérem řasy patlala opravdu pravidelně každý den a najednou po zkouškovém mám řasy o viditelný kus delší. Sama jsem z toho překvapená, protože k takovým produktům všeobecně nemám moc důvěru. Zakoupím znovu!

  • na mě opravdu funguje
  • cena
  • nic


Další recenze od 23.6.2014 11:26:39

Používala jsem sérum na řasy od clinique, do měsíce jsem měla řasy viditelně hustší, delší a pevnější :-) No, když mi sérum po půl roce došlo, chtěla jsem ušetřit nějakou tu korunku a tak jsem si koupila tohle.. Upřímně? Letělo do koše, je to strašný šmejd! S řasami to vůbec nic neudělalo! Takže se opravdu vyplatí si připlatit :)

  • žádná
  • celý tento výrobek je nedostatek



věk
45-54

Další recenze od 22.6.2014 15:17:23

Sérum na řasy používá zhruba něco málo přes měsíc (každý den) a bohužel nevidím žádné výsledky. Špatně se nanáší. Více bych uvítala klasický řasenkový kartáček, kterým by se na řasy podle mě lépe nanášelo a pročesalo. Bohužel má sérum takový štětinkový aplikátor, kterým se sice dostanete dobře ke kořínkům řas ale sérum se má následně rozčesat po celé délce řas a to už jde poměrně špatně. Má hustou konzistenci a je bez parfemace. Ani po měsíci aplikace nevidím bohužel na svých řasách žádný rozdíl a to ani do délky ani v hustotě. Snad jen o něco méně padají ale kvůli tomu jsem sérum nekupovala. Já za sebe tedy moc nedoporučuji.

  • žádné
  • žádný viditelný rozdíl


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené