Oriflame Beauty Paletka na obočí recenze a zkušenosti

úprava obočí Oriflame Beauty Paletka na obočí
úprava obočí Oriflame Beauty Paletka na obočí - obrázek 1
Oriflame (299)
4 z 5 5 4 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
100%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Oriflame Beauty Paletka na obočí

Další recenze od 25.6.2015 10:57:54

Paletku jsem dostala a jsem s ní hodně spokojená. Stín na obočí se dobře nanáší (používám tedy svůj štětec, protože nemám ráda kratké, ale i ten v balení je použitelný), nepráší, nerozmatává se, takže s ním doksáhnu přirozeného efektu. Vydrží mi celý den. Pokud jdu někam večer, tak samozřejmě poupravuji, ale i bez toho by splil svou úlohu. Vosk mi nepřijde moc dobrý, takže jsem ho po chvíli přestala používat. Neodpovídá ale množství vosku, pokud bych ho používala, tak je hned pryč. Navíc moc nechápu proč jsou v paletkách na obočí dva stíny. Nevím jestli je vůbec někdo, kdo použije oba dva. Zbytečně se tak zvětšuje balení. Jinak mi balení vyhovuje, šuplíček je fajn, že na mě štětečky hned nevypadnou (používám je jen na cestách, doma ne) a zrcátko je v nouzi také použitelné.

  • stín má dobrou výdrž
  • dobře se se stínem pracuje
  • vosk


věk
35-44

Další recenze od 1.2.2015 17:26:46

S paletkou na obočí jsem docela spokojená a sohlasím s předešlými recenzemi. Štětcec je fajn a dobře se s ním pracuje, barvy jsou hezké (já používám tu nejtmavší) a obočí vypadá přirozeně a ne tak tvrdě jako po dokreslení tužkou. Vydrží celý den bez toho, že by se rozmazalo. Gel na fixaci nepoužívám, opravdu to pak jen celé rozmaže, ale jinak nemám co vytknout.

  • výdrž
  • barvy
  • gel


věk
35-44

Další recenze od 12.7.2013 09:33:45

z celého balení používám jen tmavší odstín. Světlý je nevýrazný a trochu do oranžova. Vosk je úplně k ničemu, rozmazává barvy a už při nákupu byl vyschlý. Perfektní je skosený tvrdší štěteček. Na obočí vydrží celý den a nemusí se opraovat. Obočí vypadá přirozeně a ne tak tvrdě jako po tužce. Líbí se mi balení s šuplíčkem a zrcátkem.

  • balení
  • štěteček
  • vosk



věk
35-44

Paletka na obočí Oriflame Beauty...Mám v pořadí již druhou a předpokládám, že koupím znovu, protože jsem s ní celkem spokojená. Barvy jsou přirozené, jsem blondýnka, proto používám ten světlejší odstín, někdy ale použiji i ten tmavší a stále to vypadá přirozeně. Barvy nepráší, takže se dostanou opravdu jen tam kam chcete, vydrží celý den...Jediné co mohu vytknout je vosk, který mi přijde zbytečně tuhý a rozmazává barvy, takže tam vůbec nemusí být.

  • Cena
  • Vosk


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Benefit Gimme Brow

4 75% 2 recenze

Hůře hodnocené

Essence tužka na obočí

3.7 68% 21 recenzí