Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick
Rtěnky Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick - obrázek 1
Rtěnky Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick - obrázek 2
Rtěnky Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick - obrázek 3
Max Factor (71)
2 z 5 5 2 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
100%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Max Factor Lipfinity Everlites Lipstick

věk
45-54

Tak tohle byl průšvih. Ano, drží jako přibitá, ale když potřebujete opravit, musíte to celé olejovým odličovačem sundat a namalovat znovu, ale to rozhodně nezvládnete "venku" ale to je na domácí přelíčení. Barva zaschne na rtech, a pak ji přejedete "leskem"... Jenže někde si dáte kávu a už to jde dolů. Pochopitelně jen ten lesk a barva od středu rtů. U kontur drží jak přibitá takže přetřít znovu se nedá. Tohle se mi tedy nezamlouvalo.

  • barva drží jako přibitá
  • barva se nedá během dne opravovat


věk
45-54

Další recenze od 9.9.2013 09:37:52

Tuto dvoufázovou rtěnku Lipfinity jsem si pořídila zhruba před třemi lety, když jsem chtěla mít rty na oslavu nalíčené na delší dobu a neutíkat se po každém jídle přelíčit. Barva opravdu drží na rtech jak výrobce slibuje a dolů ji dostanete pouze odličovacím tampónkem namočeném v dětském olejíčku. A i tím šla dolů hodně špatně. Po nanesení barvy jsem začala cítit na rtech nepříjemné brnění. Je potřeba chvilku počkat, až barva zaschne a poté nanést přiložený balzám. Úlevu jsem cítila až když jsem si rty natřela balzámem. Na rtech ale dlouho nevydržel a tak jsem musela stejně často odbíhat přetírat rty balzámem. Navíc, když jsem rtěnku opět použila po nějaké době a večer chtěla odlíčit, zjistila jsem, že doma nemám žádný olejíček a nemohla ji ničím dostat dolů. Což je také nevýhoda této rtěnky, že musíte k ní mít neustále připravené i odličovací pomůcky. Já tedy po osobních zkušenostech moc nedoporučuji.

  • barva na rtech opravdu drží několik hodin
  • barva jde dolů pouze dětským olejíčkem nebo odlič. mlékem
  • barva na rtech nepříjemně napíná pokožku rtů



věk
35-44

Další recenze od 23.10.2012 18:13:29

Tento legendární produkt vídám v drogeriích už řadu let, jednou jsem ho sama zkusila a pro mě nebyl nic extra. Barva v tubě byla moc hutná, na rtech jsem měla pocit tmelu. Navíc se aplikuje jako lesk houbičkovým aplikátorem - pro mě nic moc precizního. Rty jsou pod ní vysušené a stažené. Top coat - lesk při každodenním použití rychle mizí, navíc se od rtěnky obarví a moc nehydratuje. Nechci ale Lipfinity jen hanit, pro někoho, kdo potřebuje dlouhotrvající barvu na rty (na focení, natáčení, divadlo,....) je to super věc a velmi chválená. Já už ale nekoupím.

  • výdrž (i když ne 12h)
  • vysušuje rty
  • barva je velmi hutná
  • top coat nehydratuje
  • cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené