Christian Dior 5-Colour Eyeshadow recenze a zkušenosti

Palety očních stínů Christian Dior 5-Colour Eyeshadow
Palety očních stínů Christian Dior 5-Colour Eyeshadow - obrázek 1
Palety očních stínů Christian Dior 5-Colour Eyeshadow - obrázek 2
Palety očních stínů Christian Dior 5-Colour Eyeshadow - obrázek 3
Christian Dior (64)
4.6 z 5 5 4.6 5
Celkem 5 recenzí


5 hvězd
80%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
20%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
80 %

Recenze produktu
Christian Dior 5-Colour Eyeshadow

věk
35-44

Paletky od Diora a všeobecně stíny od Diora mají nádherné a bezkonkurenční barvičky, paletek mám doma spoustu. Od stínů v této cenové relaci bych ale očekávala mnohem více, než jen překrásné odstíny. Stíny se poměrně drolí, jejich konzistence mi tolik nevyhovuje, stíny jsou mastnější, proto na očích rychle blednou, obstojnou výdrž nemají, slévají se a zalézají do záhybu oka, což mi vadí ze všeho nejvíce (nemám mastná oční víčka a bázi pod stíny nepoužívám). Pokud nemáte tmavý matný stín, tak je pigmentace slabá, není sytá a stíny jsou spíše transparentní, pokud jednu vrstvu přejedete prstem, tak už nejsou vůbec vidět (takhle z hlavy mám paletky Royal Khaki, Swimming Pool, Garden Roses, Rose Charmeuse, Smoky Crystal, Tutu, Twilight). Balení není nic extra, pěnové aplikátory nepoužívám. Jsem k těmto stínům kritická, protože u Couture paletek od YSL, na které jsem přešla, se tohle nestane a cena je srovnatelná, konzistence mi vyhovuje více, když jsem moc unavená a neodmaluji se, tak se ráno probudím, stíny vypadají pořád naprosto perfektně, nemusím se malovat znovu a nemám je zalezlé v záhybu oka, balení je hezčí a alikátory praktičtější. S těžkým srdcem říkám, že stíny od Diora už ne, mrzí mě to, protože tak krásné barvičky se jinde nevidí.

  • nepřeberné množství odstínů
  • překrásné barvičky
  • nevydrží celý den
  • blednou
  • drolí se
  • slévají se
  • zalézají do záhybu oka


Další recenze od 19.9.2015 09:05:44

Vynikajuce ocne tiene. Vybrala som si paletku 566 Versailles - koli uzasnej zlatej a striebornej, ktore su v ramci ocnych tienov absolutne premakane. Finis tienov Dior je specificky, su to praskove tiene, ale vytvaraju na oku akoby tekuty, zamatovy 3D efekt, tym su jedinecne. Moj osobny typ - staci zmiesat nejaky tien napr. z paletky Naked s tienom od Diora a vytvori sa pri liceni tento efekt, alebo na zaver licenia jemne poprasit tymto ... Pri pisani recenzie som si dala na ruku vseobecne oblubeny zlaty tien z Naked paletiek "Half Baked" a vedla zlaty tien od Diora. Half baked je ladeny viac do oranzova a posobi menej luxusnym dojmom. Tien z paletky od Diora ma typicku farbu zlata, hadze krasne odlesky, posobi ako roztavene zlato na ruke, odtien je jednoznacne krajsi a ziarivejsi, ladeny viac do studena. To plati aj o striebornej. Zvysne dva svetle neutralne tiene su fajn, mixujem ich s inymi tienmi na dosiahnutie toho "diorovskeho" efektu. Hnedy tien z paletky mi pripada dost obycajny a nicim nezaujimavy. V tomto je vitazom Urban Decay, co sa tyka odtienov hnedej, aj konzistencie. Obal nie je nicim vymakany, typicky umelohmotny, porovnatelny s drogeriou, vybaveny pouzitelnym zrkadlom. aplikatory su samozrejme nepouzitelne a zbytocne :) Vydrz tienov je na jednicku, nezlievaju sa a drzia ako pribite.

  • finis


Další recenze od 9.3.2014 21:57:27

Koupila jsem je v parfumerii Fann ve slevě a nelituji, jsou to ty vysněné stíny, které vám vydrží klidně dva roky a více, protože např u tmavých odstínů je pigment tak silný, že stačí jen ťupnout lehce na prst a zabarví celé víčko, používám cca 3 měsíce a vyražené CD na stínu je stále stejné jako při nákupu, a to je používám každý den. Mají - pokud vyberete ty se třpytkami opravdu jemňoulinké třpytky které nepůsobí vůbec lacině ale decentně a rafinovaně, pět stínů v krásné krabičce se zrcátkem myslím uspokojí i rozmanitostí možných kombinací. Doporučuji, pakliže vyberete pro sebe správné odstíny nebudete litovat.

  • pět odstínů v krabičce, drží skoro celý den, nádherné syté ale přesto decentní barvy, bytelná krabička se zrcátkem
  • pěnové aplikátory které bych uvítala širší


věk
25-34

Stíny od Dior mám velmi ráda, nádherné a sytě pigmentované barvy, dlouhá výdrž a krásné balení! Osobně mám tělovou paletku a hnědou až bronzovou paletku, obě už více než rok a téměř neubylo. Cena je vyšší, ale v tomto případě se rozhodně vyplatí investovat! Několikrát jsem je dokonce upustila a nic se jim nestalo, na rozdíl kupříkladu od Givenchy a Clarins, které mi vyletěly celé. Určitě pořídím další.

  • intenzita barev
  • výdrž
  • neslévají se do linek
  • krásné balení
  • občas zvláštní kombinace barev



věk
35-44

Další recenze od 7.4.2012 17:36:22

oční stíny používám jenom výjimečně, a když už, tak většinou volím kouřové líčení. tahle paletka pěti vzájemně se doplňujících odstínů je naprosto úchvatná. vlastním č.004 Mystic Smokys a je to určitě to nejlepší v celém vesmíru, co na kouřové líčení existuje:) ovšem u diorů se rozšoupli a vyrobili 12 barevných variant (plus další speciální pětibarevné paletky, ale o těch tu řeč není). vybrat si můžete paletku pro nude líčení, bronzové či pastelkově něžné odstíny...na co si vzpomenete. takže! konzistence těchto pudrových stínů je čisté hedvábí, které se nanáší jako sen a vyrábí finiš podobný krémovým očním stínům. barvy se dají skvěle vrstvit, vzájemně překrývat a "promíchávat". varianta 004 je geniální pro zelené oči, které dělá ještě zelenějšími:) obsahuje: ivory se zlatými třpytečkami - opravdu hodně třpytivá barva, světlounce ledově růžovou - super na rozjasnění oka (hodně mi připomíná High Beam), pak neutrální tmavší hnědou s jemným shimmerem, metalicky lesklou, temně fialovou a nakonec sytou šedou s metalickým leskem. výdrž stínů je skvělá. mám mastnější oční víčka, ale i tak nemusím používat bázi. líčení mi vždycky vydrží celou noc. v balení najdete dva pěnové aplikátory.

  • velký výběr odstínů
  • skvělá výdrž
  • dokonale hedvábná konzistence
  • možnost vrstvení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

theBalm Nude Tude

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené

MUA Eyeshadow Palette

4.2 80% 23 recenzí