Caterine soft & care Cotton Pads recenze a zkušenosti

Odlíčení Caterine soft & care Cotton Pads
Odlíčení Caterine soft & care Cotton Pads - obrázek 1
Caterine (4)
4.6 z 5 5 4.6 6
Celkem 6 recenzí


5 hvězd
50%
4 hvězdy
50%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
84 %

Recenze produktu
Caterine soft & care Cotton Pads

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.6.2014 14:36:04

Sem tam je koupím, pokud nemají v nabídce zrovna něco jiného. Líbí se mi, že jsou tenké a neoddělují se, dobře se s nimi odličuje obličej i oči. Doporučuji i těm, co mají citlivou pleť, protože neškrábou, jsou hebké. V poměru cena - kvalita je hodnotím velmi kladně. Znám sice lepší odličovací tampónky, ale o dost dražší.

  • cena - kvalita


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.6.2014 12:46:31

Dříve mé nejoblíbenější odličovací tamponky pro svou jemnost, netrhání se, obsah aloe vera (popravdě jsem jeho vůni nebo jiný indikátor jeho přítomnosti nezaznamenala), nízkou cenu a pro mě dostupnost (Kaufland mám blízko :-). Můj pohled na ně se změnil v okamžiku, kdy jsem vyzkoušela jiné, které nebyly ze 100 % bavlny, ale s obsahem mikrovlákna. Zjistila jsem totiž, že ty s obsahem mikrovlákna do sebe nasáknou méně produktu a drží ho na povrchu. Proto spotřebujete produktu méně než u bavlněných, které obsah tekutiny pohltí dovnitř a ta se následně "rozteče" po celém povrchu, takže ve výsledku spotřebujete i více tamponků. Nad výměnou tamponků ze 100 % bavlny na nějaké s mikrovláknem bych pouvažovala, jestliže používáte drahé micelárky, tonika, vody, odlakovače aj., kde asi není žádoucí zbytečně urychlený odbyt. Pokud nic drahého nepoužíváte nebo je vám to jedno a chcete příjemné, dobré a levné tamponky, tak pak není co řešit :-).

  • cena
  • netrhají se
  • příjemné na dotek
  • 100 % bavlna = vyšší spotřeba tekutých produktů
  • dostupnost (pouze Kaufland)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.12.2013 13:57:27

Jemné bavlněné tampónky jsou k dostaní v síti kaufland po 120 kusech v balení za pouhých 20 korun. Tamponky jsou jemné, nevpíjejí do sebe odličovací prostředky, ale krásně zachytí zbytky make upu a nečistot. Objevila jsem je teprve nedávno, ale budu kupovat i nadále. Je to opravdu kvalitní výrobek za málo peněz

  • cena
  • kvalita



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tieto odličovacie mám veľmi rada . Kupujem si ich avšak len keď som v škole pretože sa dajú zohnať iba v kauflande a to je aj ich jediná nevýhoda. Tampónky sú jemné pleť a oči krásne odlíčia, neškrábu. Sú bo okrajoch prešívané, takže sa vám neoddeľujú a obsahujú výťažok z aloe vera. Cena je prijateľná a bývajú aj v akcii, vtedy si nakúpim viac. Balenie mi celkom dlho vydrží. Odporúčam, určite nesklamú.

  • jemné
  • cena
  • prešívané
  • dostupnosť


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené