Calvin Klein Downtown EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Calvin Klein Downtown EdP
Parfémy pro ženy Calvin Klein Downtown EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Calvin Klein Downtown EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Calvin Klein Downtown EdP - obrázek 3
Calvin Klein (11)
4 z 5 5 4 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Calvin Klein Downtown EdP

věk
45-54

Tolik opěvovaný a zatracovaný Downtown by CK… Čím začít? Optimálně popisem, ale k tomu se dostanu později. Na úvod musím říct, že nechápu, jak může být tato EDP pro někoho nedržící vodičkou. Na mě konkrétně tato vůně drží 10 hodin jako přibitá, až se chce napsat: bohužel. Já osobně tuto vůni vůbec nevnímám jako slabou, nic neříkající tuctovku, která bude masovkou. Pro mě je to velmi výrazná květinovo-ovocná vůně. Ihned po navonění bych řekla, že vyloženě čpí výrazným ovocem, protože v hlavě je: italský citron, bergamot, tuniské neroli, zelená hruška, vodní švestka. Na mě dost ostrý rozjezd. Naštěstí se tyto složky po 20ti minutách ustálí a vyčpí a přejdou do květin: v srdci jsou: okvětní plátky gardénie, růžový pepř, lístky fialky. Ty jsou naštěstí jemnější a v základu přetrvává: texaský cedr, vetiver, kadidlo, sametové pižmo. Za mě je to dost ostrý mix všeho, co se do vůně vecpat dá. Souhlasím s Adou, že se rozhodně nejedná o nic extra, nad čím byste ustrnuly v úžasu, na drouhou stranu… dost výrazná parfémovka, plná květin a ovoce, která, ač působí flakonem romanticky a jemňoučce, taková fakt není. Umí být svá, výrazná, jiskřivá, rozmarná.

  • velmi výrazná
  • dobrá cena
  • mě nesedí a čpí na mě


věk
35-44

Další recenze od 22.7.2015 10:34:16

Tuto vůni jsem si oblíbila v rámci letního počasí,jelikož je příjemná,lehká, nic těžkého.. Rozhodně doporučuji těm,kterým vadí těžké a kořeněné vůně. Oproti euphorii má "normální" flakonek, jednoduchý hezký design. Jediné co bych vytkla,že nevydrží tak dlouho vonět. Já ji na sobě necítím,ale ostatní mi ji chválí.

  • nevtívravá vůně
  • svěží
  • mohla by vydržet déle



věk
45-54

Další recenze od 7.1.2014 12:09:52

Úžasná vůně. Krásně jemná, květinová s dřevitými tóny. Tento typ vůně mám ráda. Vím, že s ní nikdy nebudu obtěžovat okolí protože je nevtíravá. S výdrží vůně je to sice poněkud horší, po pár hodinách ji na sobě již vůbec necícím ale tak to má většina parfémů od Calvina Kleina, které mám vyzkoušené. Snad jen Euphorii na sobě cítím dlouho. Flakon má jednoduchý ale zajímavý. Složení parfému: Hlava: švestka, hruška, neroli, bergamot, citron, Srdce: lístky fialky, gardénie, růžový pepř, Základ: pižmo, vetiver, kadidlo, cedrové dřevo

  • krásná jemná vůně
  • malá výdrž


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 9 recenzí

Podobně hodnocené

Mexx Woman EdT

4 75% 3 recenze

Hůře hodnocené

Avon Little Black Dress EDP

3.8 70% 13 recenzí

Avon Incandessence EDP

3.8 70% 13 recenzí

Puma Jam Woman EdT

3.8 69% 4 recenze