Bione Cosmetics bezoplachový kondicionér Keratin & arganový olej recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Bione Cosmetics bezoplachový kondicionér Keratin & arganový olej
Bezoplachová péče Bione Cosmetics bezoplachový kondicionér Keratin & arganový olej - obrázek 1
Bezoplachová péče Bione Cosmetics bezoplachový kondicionér Keratin & arganový olej - obrázek 2
Bione Cosmetics (75)
3.3 z 5 5 3.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Bione Cosmetics bezoplachový kondicionér Keratin & arganový olej

věk
25-34

Další recenze od 22.1.2017 09:21:46

Jsem smutná. Byla jsem nadšená, když jsem tyhle bezoplachové spreje zahlédla v drogerii. S nadšením jsem tento popadla a letěla ke kase. Asi jsem očekávala moc. Po umytí jsem doma nastříkala na vlasy - 3x - myslím tak, že jsem tomu dala šanci 3x. Vždy mi to akorát zmastilo, slepilo vlasy a nemohla jsem je vůbec rozčesat a mohla jsem jít mýt znovu. Nedala jsem si toho na vlasy hodně. Stejnou parádu mi na hlavě vyvedla kůra od Cien z Lidlu s keratinem. Strašné. Mrzí mě, že nemohu souhlasit s kladnými recenzemi, ale mě nejspíš takové věci s keratinem nesedí a udělají více škody, než užitku. Přitom čistý keratin na zažehlení mým vlasům úžasně prospěl.. nevím, čím to je, ale tento kondicionér půjde do jiných rukou, já už jej nechci ani vidět..

  • balení
  • nic
  • nerozčesatelné vlasy
  • mastí
  • nevyhlazuje


věk
35-44

Další recenze od 12.1.2015 11:58:53

Ze začátku používání tohoto výrobku jsem měla pocit, že to nic nedělá, ale časem jsem viděla rozdíl mezi tím, když jsem vlasy pouze umyla šamponem a následně nic dalšího nepoužila, a když jsem po umytí použila tento bezoplachový kondicionér. Vlasy se opravdu rozčesávaly o něco lépe a celkově pak po vysušení byl nějaký ten rozdíl trochu poznat, vlasy nebyly tak suché jak když jsem nepoužila nic. Rozhodně se ale účinky nedají srovnávat s klasickými kondicionéry, po kterých jsou vlasy opravdu hebké a vyživené. Tohle je prostě jen takový rychlý pomocník v nouzi. Ale i tak určitě existují účinnější bezoplachové péče. Na druhou stranu je tento kondicionér lehký a ani jemné vlasy nezatěžuje, i když ho aplikujete větší množství. Má tekutou vodovou konzistenci, díky mechanickému rozprašovači se velmi pohodlně používá. Tato řada s arganovým olejem celkem příjemně voní. Složení je fajn, bezpochyby jsou tam vlasům prospěšné složky, celkově to není špatný výrobek, ale označení "kondicionér" je možná až moc silné.

  • složení
  • vlasy jdou lépe rozčesat
  • příjemná vůně
  • snadné a rychlé použití
  • celkově slabší účinky oproti klasickým kondicionérům



věk
25-34

Další recenze od 20.3.2014 15:21:55

Tento výrobek si určitě koupím znovu! Vlasy mám po použití krásně lesklé a hebké. Skvělá aplikace pomocí praktického rozprašovače. Opravdu výrobek, který funguje, za skvělou cenu. Určitě vyzkouším i jiné přípravky od této kosmetiky. A taky dost pomalu ubývá, pořád je ho tam spousta i když ho používám každý den :)

  • aplikace
  • žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené