Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu
Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu - obrázek 1
Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu - obrázek 2
Bezoplachová péče Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu - obrázek 3
Avon (438)
1.7 z 5 5 1.7 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
25%
1 hvězda
50%

Koupilo by znovu
25 %

Recenze produktu
Avon Advance Techniques Sprej pro ochranu vlasů při tepelném stylingu

věk
45-54

Další recenze od 19.11.2013 08:35:23

Jedním slovem katastrofa. Sprej pro ochranu vlasů před tepelnou úpravou jsem si koupila, protože po umytí vlasů je fénuji a každý den vlasy žehlím. Za celou dobu používání jsem nezaznamenala nejmenší rozdíl v tom, že by mé vlasy sprej nějak chránil. Navíc po aplikaci byly takové mastné, ulepené. Aplikace ve spreji je dobrá ale to hlavní nesplňuje a proto nedoporučuji.

  • žádné
  • ulepené vlasy
  • před teplem nechrání dostatečně


věk
35-44

Další recenze od 1.8.2012 19:25:59

Tento sprej jsem zrovna nedávno dopotřebovala. Má usnadňovat úpravu vlasů, chránit vlasy před vysokými teplotami, hydratovat a zanechat je na pohled zdravé. Jestli usnadňuje úpravu vlasů, to vlastně ani nevím, protože jsem ho aplikovala vždy až na rozčesané vlasy. Jestli opravdu chrání před vysokými teplotami, také nejsem schopna posoudit, já ho spíš používala pro ten pocit, že si něco takového na vlasy dávám, když už je namáhám fénováním. Pokud jde o slibovanou hydrataci - nevím, já na svých vlasech nepozorovala žádný rozdíl oproti tomu, kdybych tento sprej nepoužila, a to jsem ho používala pravidelně. Pocit, že by vlasy zatěžoval anebo lepil, jsem neměla. No, třeba opravdu dával mým vlasům něco dobrého, ale já nic nepozorovala, takže znovu kupovat nebudu. Docela hezky voní a i když obal není průsvitný, jde přes něj dobře vidět, kolik produktu ještě zbývá. S rozprašovačem jsem také byla spokojená. Upřesnění k předešlé recenzi - sprej je v nabídce pouze v obalu jako je na obrázku; bílý s červeným uzávěrem byl asi totožný produkt, ale řada AT již před delší dobou změnila design.

  • příjemná vůně
  • praktický obal
  • vlasy nezatěžuje
  • nepozorovala jsem žádné účinky


věk
35-44

Další recenze od 1.8.2012 13:48:16

Tento produkt se prodává pod stejným označení v různých baleních, například já nemám tohle růžové, ale bílé s červenám uzávěrem a označneí je naprosto totožné. S příjemnou vůní souhlasím. Pokud nastříkám menší množství a z delší vzdálenosti na už lehce prosušené vlasy a pak vyfénuji, tak vlasy mají dokonce trochu objem, ale pak k večeru a hlavně druhý den už ráno při rozčesání mi připadají hodně těžké a splihlé, jakoby mastné, takže už nepoužívám.

  • vůně
  • objem
  • těžké a mastné vlasy



věk
35-44

Další recenze od 13.7.2012 11:00:22

Jedním slovem katastrofa. Nevím proč, ale dosud mi nesedl snad žádný sprej a tento není výjimkou. Čekala jsem hladké a lesklé vlasy, místo toho byly mé vlasy hrubé a takové jakoby slepené a natužené, špatně se rozčesávaly a vypadaly opravdu nezdravě. Myslela jsem, že je to tím, že toho stříkám moc, tak jsem zkusila ubrat, ale výsledek pokaždé stejný. Po pár použitích letěl do koše. Hezky voní, má praktický obal a v akci se dá sehnat za dobrou cenu.

  • vůně
  • praktický obal
  • hrubé a slepené vlasy
  • vlasy se špatně rozčesávají


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Got2b uhlazujicí sprej

1.8 21% 11 recenzí

Hůře hodnocené