Alverde ústní voda 5v1 recenze a zkušenosti

Chrup Alverde ústní voda 5v1
Chrup Alverde ústní voda 5v1 - obrázek 1
Alverde (262)
2 z 5 5 2 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
67%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Alverde ústní voda 5v1

věk
35-44

Taky bych ohodnotila tuhle ústní vodu jako průměr. Složení je přírodnější a bohužel na opravdové problémy jako jsou ty moje (krvácivost dásní, tvorba zubního kamene, rozjetá paradontóza) je opravdu krátký. Přijde mi, že ani moc dobře zuby nedočistí a bohužel chuťově taky není příliš výrazný. Určitě bude fajn pro někoho, kdo nemá se zuby a s dásněmi moc problém a kdo nemá rád výraznější příchutě (jako je třeba Listerine).

  • složení
  • na vážnější problémy je krátkej
  • chuť není moc výrazná


věk
35-44

Po operaci - vytrhnutí hned čtyř zubů moudrosti jsem měla od zubaře nařízeno přísně dodržovat hygienu dutiny ústní, ale nechtěla jsem kupovat ústní vodu, která by obsahovala alkohol, který dost vysušuje, takže jsem sáhla po téhle ústní vodě. A nebyla to nejvhodnější volba, protože voda sice osvěží dech, ale to je asi tak veškerý její účinek, nic jiného nedělá. Doufala jsem díky přírodnímu obsahu i rychlejší hojení ran, ale to se nekonalo. Trochu zbytečný produkt.

  • Složení
  • Cena
  • Účinek



věk
25-34

Další recenze od 10.10.2017 12:41:55

Túto ústnu vodu som brala na skúšku, bežne používam Ecodenta alebo Elmex vody, ale mala som chuť skúsiť niečo nové.Je to 450ml balenie okolo v 3,30€ ( v ČR som videla od 85-130kč), za 450ml.Táto ústna voda má chrániť pred zubným kazom, ošetrovať ďasná, posilňuje sklovinu, dodáva svieži dych.Obsahuje kamilky (heřmánek), nechtík (měsíček) a jemný olej z mäty (máta).Chuť je príjemne bylinková.Obsahuje aj 250ppm fluoridov.Túto ústnu vodu som použila asi 3krát a posunula mamke.Po pár dňoch ma strašne boleli zuby a ďasná.Keďže jediná zmena bola ústna voda, tak som som skúsila ju vynechať, do dvoch dní bolesť prešla, takže mi to spôsobovala ústna voda.Do teraz neviem, čo mi tam nerobí dobre. Kamilky (heřmánek) má aj Ecodenta ústna voda a je to v poriadku.Fluoridy mi nevadia, Elmex ústna voda ich má tiež a to dokonca aj viac.Žeby nechtík (měsíček)? Mám na neho nejakú precitlivelosť? Nemala by táto voda obsahovať žiadne tenzidy, farbiace, konzervačné, vonné zložky.Takže to bude asi nejaká zložka ústnej vody.Ako som písala, vodu som posunula mamke, že jej bude možno okej.Bohužiaľ, stalo sa jej presne to čo mne a boleli ju zuby, ďasná, prešlo to ako ju vysadila.Veľmi som sa tešila na túto vodu, mám rada Vegan produkty, ale proste ju používať nemôžem.Dych zanechá svieži, ale to je tak pre mňa všetko.Škoda.

  • bez alkoholu-vegan
  • svieži dych
  • bolesť zubov a dasien po použití u dvoch ľudí
  • nevhodný pre ľudí čo nemajú radi alebo nemôžu fluór


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené