arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Chci se zeptat, zda máte někdo nějaký dobrý typ na moučník z kupovaného piškotového korpusu. Díky za rady.

- dát na něj ušlehanou šlehačku a čerstvé jahody
- nebo nakrájený banán, kousky čokolády a zalít vanilkovým pudingem. po stunnutí šlehačku.
- ovoce a želé (pod ovoce potřít džemem, aby se želatina nevsákla do korpusu)
- krém z prášku (prodávají oetker a další různé příchutě, dělá se zastudena), a nebo tvarohový krém a na to ovoce
- nuttela a šlehačka
mňam

arrow
profile_image
kimiček
od 23. 9. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Hej_bejby: ovoce a želé (pod ovoce potřít džemem, aby se želatina nevsákla do korpusu)

Tak po tomhle se můžeme utlouct, tento rok už jsem ho dělala, protože jsem narazila na jahody

arrow
profile_image
Orina
od 9. 4. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Já ho pomažu marmeládou, naskládám na to kolečka banánu, potom si to uzavíratelný plastový krabice naleju konzervu malých mandarinek (i nálev) a šlehačku (čtvercová krabička od Milkin - tušim že je to 200ml), nasypu tam vanilkový puding, který se nevaří a sáček ztužovače na šlehačku, zavřu a chvíli s tim třesu. Udělá se z toho vynikající krém. Ten napatlám na korpus s banánama a posypu Grankem. Chvíli nechám odležet. Mňam

třeba mandarinky (kompot) a na to buď želé nebo takovýto, co vznikne z pudinku, když ho neuděláš z mlíka, ale z té kompotové šŤávy . A na to šlehajdu.

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Bacilek: Nejmenuje se to Třepací dort?

Cituji lemurka: moučník z kupovaného piškotového korpusu.

Cokoliv na tu suchou placku neurčité chuti dáš je škoda..........upeč si piškotovou placku doma a už nikdy ty "piliny" z marketu jíst nebudeš.

Takže otázka zní ---- Piškotový korpus ze supermarketu - co s ním?

nekupovat

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Laky: Tak to je pravda, za něco tak odporného je škoda vyhazovat peníze. Kolikrát jsem se setkala s tím, že byl korpus plesnivý a chuťově opravdu Není nad to si udělat dobroučký a voňavý doma

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Kelča: Když já teď nemám k dispozici troubu, ani šlehač ...

arrow
profile_image
pogd
od 7. 9. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Souhlasím s Laky.Ten kupovaný korpus se opravdu nedá jíst.A piškot je upečenej za chvilinku...

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na lemurka: A co remoska, někdo ji určitě bude mít

ten korpus určitě není to nejlepší na světě, ale v případě nouze ho ráda použiju. samozřejmě si dávám pozor, aby nebyl prošlý, nebo dokonce plesnivý... ale zase takový drama bych z toho nedělala.

to je zajímavý, obchody narvaný polotovarama, všechny polívky v pytlíku a pod. jsou velice dobře prodejné zboží, ale kdykoli si s někým bavím, tak nikdo to nejí to je jako s televizí, to taky každý kouká jen na čt2 a na dokumenty

arrow
profile_image
Kelča
od 5. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Hej_bejby: Každý holt máme jiné chutě

Cituji Hej_bejby: ten korpus určitě není to nejlepší na světě, ale v případě nouze ho ráda použiju.

V případě nouze bych asi raděj umatlala dort za studena z klasických piškotů,kysané smetany a tvarohu,ovoce jakékoliv dle chuti,ale to předpokládá mít doma alespoň formu na dort,když už není trouba na pečení piškotu.

Reaguji na Laky: máš určitě pravdu. já například ten kupovaný korpus použila jen asi 2x v životě. ale přijde mi trochu mimo radit někomu, kdo se ptá, co dát na hotový korpus, ať si kourpus upeče doma ale když už jsme u toho, tak by si mohla ten korpus upéct doma dopředu a dát ho do mrazáku, pak už to jen dozdobit. a vůbec, sladký se jíst nemá, bílý cukr není zdravý

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené