arrow
Neprodává v Bazaru

Avi
ahoj zlatíčko,no statečná to možná v tvojich očích jinak se klepu jako ratlík i když to nebolí ale je to takový divný pocit a ty zvuky u toho hrůza.Teď když jsem byla naposledy u Remeše tak tam měl pustěnou hudbu tak aspoň jsem nic neslyšela
jo chlapi moc nevvydrží to máš pravdu

MajkaM
polední pauza na obídek už na mě volají
Polední pauzu na oběd tu prokecá s náma. Ani se nepochlubila, co měla k obědu dobrýho.

MajkaM
Dobrou chut a papa

saksik7
Ahoj žížalko, jak se vede, čtu, že už o něco líp. A kdy uvidíme bříško bez pásu? Ty nám tu velkou změnu zatajuješ teda pěkně dlouho.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
mě řekl Remeš že mi lipo boků nechtěl dělat zároveň protože by se to břicho celé rozjelo a už by ho nedal dokupy.Asi proto jak by ta kůže byla tenká potom a nedrželo by to u sebe.

Pusinka
on je zvyklej je to profík.
Kdyby měl zrudnout i on tak to by snad bylo ještě horší

Izka
Kdyby měl zrudnout i on
tak byste byli dva ráčci.

saksik7
Ahoj.tak dnes máš už kontrolu za sebou?Nebo tě to čeká?Myslím,že si psala ,že jdeš dnes.Moc držím palečky

Bříško
včelička je taková štiplavá
au au au.

Holky, budu muset končit, za chvíli má přijít mládež, tak aby t ona mě pak nepráskli tatínkovi, že když přišli domů, že maminka seděla zas u pc, a doma byl bordel. Tak jdu i poklidit.

Izka
Moc držím palečky
I já se přidávám.

arrow
Neprodává v Bazaru

Pusinka
bříško bez pásu jen tak zatím neuvidíte,mám to pořád zalepené takže by stejně moc vidět nebylo a je to ještě moc nateklé no na fotkách se mi to vůbec nelíbí ale ve skutečnosti jo.Jo je mi dobře krásně se to zatahuje a voda už skoro vůbec neteče a teď ještě čekám a ž se úplně zatáhne ten malej otvůrek ze kterého to trošku teče potom už se budu jenom krásně hojit.Už teď se ta díra stahuje a podle doktora překvapivě rychle.
A co ty už jsi nervózní brzy tě to čeká co???Už sis nachystala nový šatník?,Jinak z tebe doma všechno spadne uvidíš.Já taky musím všechno lupovat nové protože to na mě plandá a najednou se mi volné věco nelíbí.

Bříško
Ty dírky se opravdu hojí krásně.Můžu se zeptet proč ten pupík nenaššiil o kapánek vejš..Asi hloupej dotaz,ale moc tomu nerozumím,protože se mi zdá,že jizvu udělal krásně nízko a ten pupíček vejš asi nešel.

arrow
Neprodává v Bazaru

Izka
jo kontrola je za mnou,no co ti mám povídat v neděli si to mám převázat sama.Už se těším až pojedu zase za svým,těmhle u nás moc nevěřím.Můj doktor mi říkal nesprchovat a tady zase sprchovat,ale já dám na svého doktora.
Všechno tomu doktorvi docházelo tak nějak pomalu,v pondělím mám přijít zase,tak doufám že nademnou budou stát všichni svatí a jak ty už se těšíš??lbá otázka jasně že se musíš těšit a věř že máš na co ti plastikové umějí zázraky

saksik7
jak ty už se těšíš
Moc ,vážně moc.Ono to tak letí.Třeba tenhle týden úplně neuvěřitelně.Ale bojím se zároven,to bych zase lhala,kdybych řekla,že ne.nemám toho tolik,ale přesto ten efekt bude znát.Už jen když sedím,nebo se předkloním-tak je to děs.
Mocmocmoc fandím,

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené