arrow
profile_image
katka.365
od 3. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

SN: sypané musli, pomeranč 2OOg
SV: jogurt 15Og, žitná sušenka od Havlíčka 2Og
OB: celozrnný chleba 6Og, žervé 2Og, královská šunka 6Og, rajčata 3OOg
SV: kava s pol. mlékem 1OOml - před cvičením
VE1: krůtí plátek 16Og, rajčata 18Og, brusinkový jam 2Og
VE2: tvaroh nízk. 14Og, zelí bílé 2OOg
VE3: caro s pol. mlékem 15Oml

43min běh 1Okm, 48Okcal

arrow
profile_image
muminka1
od 14. 1. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, co je dobré večeřet...třeba kolem půl 6, těstoviny?nebo raděj jen maso, nebo žitný chléb s něčím..dík za rady..

arrow
profile_image
Gabča69
od 22. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Janna323: nápodobně, dneska je to 15 den, snažím se tak, že už to víc nejde, a ani deko dole.. kdybych viděla výsledky, to by se to hublo! takhle úplně ztrácím motivaci...

arrow
profile_image
trvalka
od 30. 7. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj holky, přidávám se k Vám. Startovní váha je 69,9 kg při výšce 174 cm. Můj cíl je 60 kg. Takhle by měl vypadat jídelníček na zítřek. Chci jen podotknout, že jsem zčásti závislá na rodině, co budu jíst například na oběd a tak. Takže obědy musím jíst s rodinou, ale dávám si menší porce.

Snídaně: vločková kaše, jahody, lžička medu, hrstka vlašských ořechů
Svačina: jablko
Oběd: Grenadýrský marš (špagety zapečené s bramborami, kroupami a párkem)
Svačina: jogurt
Večeře: Jeden plátek chleba s eidamem 30% + rajčata

Vím, ten oběd nic moc...ale co to ostatní? Děkuji

arrow
profile_image
Marien20
od 27. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Zdravím )
Přidávám se ke společnému hubnutí a na začátek bych Vám chtěla dát pár rad popř. mých zkušeností
Od 1.1.2014 je můj minimálně stý pokus o snížení mé váhy. Téměř od svých 14 let jsem na dietách..a skoro všechny byly úspěšné.. Ano, zhubla jsem mnoho kil, ale nikdy mi váha nevydržela a dostavil se všem známý jojo efekt. Americká dieta, Mačingová dieta, krabičková...a mohla bych pokračovat dál a dál... se všemi mám zkušenosti.
Ale můžu Vám říct, že nejvíc mi pomohly rady od mého dietologa. Poradil mi které potraviny jsou vhodné a které se nám jeví jako zdravé a přitom jsou největší zlo pro redukci váhy a zdravý životní styl ( bebe sušenky, musli, atd.. ). Musím říct, že po dodržování jídelníčku, po vyloučení nezdravých potravin a po pravidelném pohybu jsem nejenom zhubla kolik jsem potřebovala, ale taky jsem se cítila líp, byla jsem plná energie, sršelo ze mě štěstí, má plet, vlasy a nehty byly zdravější, pevnější...prostě po všech stránkách jsem se cítila skvěle Bohužel jsem gurmán...miluji sladké, miluji slaninu, bůček a samé nezdravé jídla a po čase jsem se spustila na svůj starý režim... nesnídala jsem.. můj oběd tvořily min. 3 rohlíky se slaninou a salámem... na večeři celá pizza, vynikající těstoviny s nivovou omáčkou, nutela... a kila šly zase krásně nahoru....a teď už bylo na čase konečně zase jíst zdravě.. nejen, že mám ve svých 20 let zvýšený cholesterol, ale také začínám mít zdravotní problémy...A proto bych Vám ráda v bodech napsala to, podle čeho se řídím.. )

Den mi začíná tím, že vypiji sklenku teplé vody s citronem.. tím se krásně nastartuje metabolismus...po celý den piji pouze čistou vodu, vodu s citronem, zelený čaj nebo bylinkový čaj...pořád mám při ruce petku s vodou a nepiji jen když mám žízen, ale téměř pořád.
Co se týče pečiva... přestala jsem ho jíst úplně... jediné co jím, je žitný chleba a nebo knackebroty, ale snažím se je jíst pouze v dopoledních hodinách.
Přílohy jsem vyloučila úplně. Žádná rýže,brambory, nic...Nahrazuji je velkým množstvím zeleniny, jak dušené, tak čerstvé ( ale při redukci váhy není potřeba přílohy vyloučit úplně..., jen je jíst v menších porcích )
Žádné cukry,sladkosti. Jediné cukry, které dostanu do těla jsou z ovoce Které by se mělo konzumovat v ranních hodinách
Velmi důležité je jíst 5x-6x denně v rozmezí 2-3 hodin
Pohyb... nejlepší je plavání, běh,...
Důležité je sledovat složení potravin, které nakupujete... Některé se jeví zdravé, ale nejsou! Pozor na to.. jak už jsem psala nahoře...vyhnout se bebe sušenkám, musli a různým cereáliím a radši je nahradit vločkami.
Také je dobré vážit se každý týden ( klidně i den ) vždy ráno...měřit se a vést si o tom záznamy
Taky si píšu jídelničky aspon 2 dny dopředu

Pro představu Vám tady dám můj jídelníček

snídaně:
8:00– žitný chleba + tvaroh + červená řepa + cherry rajčátka
svačina:
10:30– ovocný koktejl ( 1 banán, trochu borůvek a malin + trochu mléka )
oběd:
13:00– krůtí maso s dušenou mrkví
svačina:
16:00– tunák ve vlastní stávě + zelenina
večeře:
18:30 – mozzarella + rajčata

snídaně:
9:00– bílý jogurt + banán + vločky
svačina:
11:30– mandarinka
oběd:
14:00– zeleninový salát ( kuřecí maso, krůtí šunka, okurek, rajčata, paprika, bílý jogurt, bazalka )
svačina:
16:30– kefírové mléko
večeře:
18:30 – cottage + okurek

Je třeba mít pevné nervy, dobrou motivaci, odhodlání a hlavně silnou vůli a nevzdávat se!

P.S. S hubnutím od nového roku to jde skvěle.. netvrdím, že jsem nezhřešila...ale dodržuji vše, co jsem Vám tady vypsala a kila jdou dolů.. Lidé kolem mě si všímají změny a já je na sobě taky pocituji...Cítím se líp a jsem plná energie...
A hlavně nezapomente na to, že je to vše ve Vaší mysli!!
Všem držím moc pěsti a ať jdou kila hravě dolů!! ))

arrow
profile_image
Adreinda
od 9. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na trvalka: Ahojky, koukám, že jsme na tom asi podobně. Startovací váha byla stejná jako u tebe (k 1.1.2014) a výšku mám 172cm V tuhle chvíli jsem už na 67kg a jsem motivovaná jít dál. Cíl jsem si teda nastavila 63kg a to do konce dubna, než se vrátím do ČR z ciziny Snad to dám .... 60kg by se mi líbilo víc, ale to jsem měla naposledy v 19 letech (teda těch 63kg taky ) a skoro se ani neodvažuju si toto dát za cíl i z důvodu níže - viz. dotaz.

Reaguji na Marien20: Vítej mezi námi. Já dodržuji skoro vše co píšeš a kila jdou opravdu dolů (vyzkoušela jsem si už i před 3 lety). Jsem na tom podobně - hodně diet, hodně jo-jo efektů. Tentokrát jsem rozhodnutá ale nepolevit. Loni touhle dobou jsem vážila 78kg ! a dnes jsem na 67kg. Zhubla jsem během roku přirozeně změnou práce (ze sedací na velice aktivní) a od ledna jsem se pustla do počítání KJ. Vše si od 1.1. pečlivě píšu a v podstatě to odpovídá to, čemu jsi napsala ty. Možná jen, že přílohy jím a denně si k svačině dám i tu musli tyčinku. Do dalšího jídla však hlad nemám a do KJ jídelníčku mi to sedí

Holky (a kluku) chci se zeptat - je nějaká váha, která je jakoby člověku vlastní a pod kterou tělo jen těžko půjde? Samozřejmě bez poruch příjmu potravy.... Zajímá mě, zda se mi prostě může hubnutí zastavit a i když budu vše dodržovat tak to prostě nepůjde dolů... Jak můžu poznat (dopředu) jaká váha to na mou výšku asi tak může být? Podle BMI? Třeba spodní hranice "normální" hodnoty? Co myslíte?

Reaguji na Gabča69: Já bych tak ráda viděla třeba jen kilečko slabé, prostě něco. Včera večer jsem poprvé zhřešila, ptž jsem byla už tam demotivovaná, že sušenka to zahnala... Nebyl chuť ani, ale prostě jsem musela.

arrow
profile_image
Sedrik
od 27. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Ahoj, všichni hubnoucí, jsem tu poprvé, ale už delší dobu jsem si diskuzi pročítala. A to dost pečlivě. Všem nám přeji výdrž a hodně úspěchů.

Reaguji na Andreinda: Právě tohle téma jsme řešily dnes s mamkou u oběda. Já podle vlastní zkušenosti soudím, že tělo má určitou váhu, která je pro něj ideální a dostat se pod ní je spojené s hodně velkým úsilím. A dostat se nad ní s neřízenou žravostí. Už od patnácti mám zhruba 61-63 kg na 165 cm. Není to žádná sláva, ale taky to není žádná hrůza. Teď mi je 31. Myslím si, že pro mé tělo je to ideální váha, protože se nemění ani při změně stravování k horšímu nebo lepšímu (tím myslím třeba o Vánocích a tak). No, to je pro mé tělo, ale pro mou hlavu by byla ideální váha 58 kg, vysněná je 55.
Na 57 kg jsem se dostala dvakrát. Jednou to rozhodně nebylo zdravým způsobem života. A podruhé to bylo, když jsem kojila prcka. Ale už rok nekojím váha se vyhoupla na 61 kg a ne a ne se hnout, a centimetry se taky nehýbají. Takže soudím, že tělo je spokojené. Ale co s tou hlavou?
No, takže jsem začala jako všichni tady. Vyloučila jsem cukr a sůl, omezila pečivo, přidala ovoce, zeleninu, začala jsem se víc hýbat a čekám. Tak doufám, že se dočkám.

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahoj opět přidám jídelníček a budu vděčná za případné připomínky

Sn: Řecký jogurt s musli (mixit), jahody a borůvky
Sv: Koktejl z kefíru, půlky banánu a jahod
Ob: Špaldová bagetka s lučinou, kuřecí šunkou (90%masa), římským salátem a paprikou
Sv: Banán (před plaváním na energii)
Ve: Soja se zeleninou

Co na to říkáte?

arrow
profile_image
katka.365
od 3. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Romulinek: pěkné

arrow
profile_image
Milda25
od 12. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Tak holky, po dlouhé době jsem opět zde, je to katastrofa.. Zima udeřila, na mě dolehlo nachlazení, takže takový ten povalovací režim, naštěstí do sebe neperu sladké, ani nijak nehřeším, ale pohyb žádný.:-/ Potřeboval bych nějaký restart Ve čtvrtek jdu na měření tuků v těle, tak snad to bude takový odrazový bod.

Reaguji na Papavča: Velká gratulace a jsem rád, že to s tím tepem funguje..

Reaguji na Adreinda: Určitě nějaké omezení bude, někde jsem viděl různé typy lidských postav, ale už to nemohu najít.

arrow
Neprodává v Bazaru

Ahojky, tak dnešek

Sn: Řecký jogurt s musli (mixit), jahody a borůvky
Sv: Banán
Ob: Kuřecí maso s restovanou zeleninou (lilek, cuketa, mrkev)
Sv: Bílý jogurt, mrkev
Ve: Celozrnná bulka s tunákem, paprikou a cibulkou (budu ve městě tak jsem si nachystala takhle jen do ruky véču. Jinak bych se snažila bez té bulky večeřet )

arrow
profile_image
Papavča
od 9. 1. 2014
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Reaguji na Milda25:
Díky Mildo ! Taky od pondělka bojuju s nachlazením, krk ovázaný, troubím jako jelen ale teploty zatím nejsou. Nejhorší je že když jsem nemocná tak válčím se žravou..
Stopla jsem návštěvy fitka a cvičení ale včera večer už jsem se musela přivázat k rotopedu a hubnoucí hodinku si udělat, mravenčilo mě už celé tělo nedostatkem pohybu Tak doufám že se oba brzy vyzdravíme a hlavně že se udržíme dál od špajzky

Baaaf no to je novinek! Přišla jsem se na vás podívat,jak tady válčíte a vidím, že se dostavily první úspěchy,i když si Pali píšeme majliky,ještě jednou gratulace! Musím ti večer poslat majlík
Kdyby měl někdo chuť přidávám svůj blog http://lesangesneviventpasquedansleciel.blogspot.c om/ kde můžete čerpat informace na baštění a další rady. Nejsem žádný specialista,ale zdravou stravou se řídím více jak rok a jakkoliv a ráda pomůžu. Doufám, že mně tu teď neukamenujete za reklamu prostě jen ráda pomůžu zatím se mějte moc hezky

arrow
profile_image
Valetta
od 25. 3. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Ahoj všichni hubnoucí
Tak se k vám po čase zase přidávám, kdy jsem tu byla naposledy netuším, stejně tak to, kolik jsem v té době vážila a čím se stravovala
Každopádně teď jsem opět v hubnoucí fázi a v poněkud ztížené situaci neb jsem po úraze a už táhnu 4. měsíc bez pohybu ( hýbací funkci za mě ale převzala moje váha, která se neustále hýbe směrem nahoru ). Takže cíl je shodit to, co jsem nabrala plus ještě trochu navíc.
Moje hubnoucí strategie je víceméně taková, že jím vše, je upravuju velikosti porcí, když si v jednom jídle dopřeju, jinde uberu a tak dál. Hubnu už asi milion let, v jídle jsem extrémista - buď hodně nebo málo, no a taky emoční a večerní jedlík
Tak s chutí do toho a půl je hotovo!

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené