Zázrak do kabelky

Také neustále zápasíte s nepořádkem ve své kabelce? Každá toho potřebujeme mít spoustu stále při ruce - telefon, který neusále zvoní, diář, žvýkačky, rtěnku, peněženku, klíče...

img

Luxury Bags nabízí skutečně luxusní organizér, který neudělá ostudu žádné kabelce

Kdykoli ovšem nutně potřebujeme některou z těchto "maličkostí" nahmatat na dni své kabelky, záhadně zmizí a objeví se až ve chvíli, kdy nám při tom zápasení kabelka vypadne z ruky a celá se vysype (nejlépe ještě před širokým publikem).

Jak je možné, že ať hledáme cokoli, je to vždy tou poslední věcí, která se nám po nekonečných minutách štrachání a přehrabování dostane do ruky? Záhada dámské kabelky se zdála být nevysvětlitelná a o co hůř, neřešitelná. Kdyby tak existovalo kouzlo, které by v kabelce dokázalo v mžiku objevit, co hledáme a ještě nám to přičarovat přímo do ruky...

Kupodivu stačil dobrý nápad a zázrak byl na světě! 

zoom

Organizér do kabelky od Luxury Bags

Šikovný organizér do kabelky, vyrobený z toho nejlepšího materiálu a nejkvalitnějších komponentů můžete zakoupit na www.luxurybags.cz. Tahle skladná věcička s velkým množstvím kapsiček a přihrádek, kterou snadno umístíte do téměř každé kabelky, Vám odteď může dělat společnost každý den a zjednoduší a zpříjemní Vám pobíhání po městě, vyřizování schůzek, či nakupování, zkrátka každou chvíli, během které potřebujete mít obsah své kabelky v pohotovosti. Luxury Bags nabízí skutečně luxusní organizér, který neudělá ostudu žádné kabelce, ba naopak, chrání její interiér před znečištěním či poškrábání. Navíc, díky jednoduchému přesouvání organizéru s celým obsahem, můžete snadno měnit kabelky, jak často jen budete chtít!

Organizér do kabelky je v současnosti dostupný ve čtyřech barevných provedení, přičemž černo šedá varianta je natolik decentní, že se hodí i pro pány. Dále je k dispozici luxusní šedá varianta tón v tónu ideální do světlejších kabelek a také šedá zdobená červenými zipy. Červený organizér s hnědými zipy byl pak speciálně navržen pro kolekci kabelek značky Louis Vuitton, se kterými barevně koresponduje a v interiéru zcela splyne. 

Luxusní organizér do kabelky je k zakoupení v obchodě Luxury Bags v Maiselově ulici na Praze 1 či na internetových stránkách www.luxurybags.cz za cenu 2490,- Kč.

Další kontakty:

kamenný obchod Luxury Bags, Maiselova 59/5, 110 00 Praha 1
tel. 728 81 81 55
email: info@luxurybags.cz



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.