Vyznejte lásku květinou

Chcete své vyvolené vyznat city, ale stydíte se? Nebo si říkáte, že lepší, než slova jsou činy a drobné dárky? Máme pro vás tip. Řekněte to květinou!

A nemusí to nutně být pugét 100 růží. I když – která žena by takovou kytici ráda nedostala, že? Stejnou radost ale udělá i malá kytička. Důležité je, že je darovaná z lásky, pěkně od srdíčka.

Vyvarujte se přitom květin, které žena nemá ráda. To by ji pěkně dopálilo. Když si nejste jisti, zkuste se zeptat její maminky či kamarádky. Nebo prostě pozorujte, na které květiny se dívá s láskou.

Využít můžete i květomluvu

Teď možná namítnete, že květiny nemluví. Opak je pravdou. Mluví beze slov. Jejich druh i barva. Co jednotlivé květiny znamenají?

Růže

Jednoznačně nejoblíbenější květina zamilovaných. Stejně jak rozkvétá růže, kvete i láska. Pak se rodí poupě. Její trny mohou zranit a kdo se o ně už někdy píchl potvrdí, že to pěkně bolí. Stejně jako zlomené srdce nebo zklamání v milované osobě.

Rudá růže vyjadřuje vášeň, ale i díky. Řekne za vás i ta dvě prostá, ale na vyslovení těžká slovíčka. Která? Přeci „Miluji Tě“. Bílá růže je symbolem čistoty a svědomí, oranžová znamená touhu. 

Gerbera

Jednoduchá květina, v níž se skrývá velká upřímnost. Pochází z jihovýchodní Afriky, kde roste jako trvalka. Její velké květy pastelových barev zaujmou snad každou ženu.

Když muž své vyvolené daruje gerberu, říká jí, že jí bude navždy věrný a nikdy ji neopustí. Pokud žena má nejradši právě gerbery, věří v pravou lásku.

Tulipán

Červený tulipán vyjadřuje lásku, žlutý pýchu a oranžový povrchní krásu. Kytice různobarevných tulipánů opěvuje krásu očí. 

Obecně tulipány symbolizují lásku a slávu. V Osmanské říši se staly národním symbolem bohatství i přesto, že v zemích jako Řecko a Afrika rostou „jen tak“. My si je spojujeme spíš s Nizozemím, kam se na lány pestrobarevných tulipánů jezdí dívat turisté snad z celého světa.

Orchidej

Znamená lásku a věrnost. Její barva nehraje až tak roli. Stejně tak je jedno, zda darujete orchidej řezanou, nebo v květináči. Jejím prostřednictvím se můžete zeptat, zda lze ženino srdce obměkčit.

Hyacint

Spolu s ním ženě darujete i své srdce. Vyjadřujete jí svou hlubokou lásku. Patříte jen a jen jí. Ale pozor – žlutý hyacint může symbolizovat žárlivost.

img

A co barvy?

I ty dokáží vyjádřit víc, než tisíce slov. Barvomluva vyjádří vaše city, aniž byste museli vůbec promluvit.

  • Bílá = čistota, nevinnost
  • Růžová = láska, něha, romantika
  • Žlutá = odpuštění i žárlivost
  • Oranžová = vášeň a bohatství
  • Červená = láska, vášeň (záleží i na odstínu a sytosti barvy)
  • Fialová = věrnost i pokora
  • Modrá = věrnost, přátelství
  • Černá = smutek a důvěra

Na nic nečekejte a vyznejte ženě své city ještě dnes. Zapomeňte na výmluvy, že květiny jsou drahé a přitom nevydrží. Neříkejte, že nemáte čas. Existuje rozvoz květin. A že si myslíte, že ženu květina nepotěší? Tak to neznáte ženy. 



Komentáře

barboraeva
Rozvoz květin je skvělá služba, využívám často Kytice-expres.cz a jsem spokojená. Bydlím daleko od své rodiny a jsem ráda, že tato služba existuje.
barboraeva
Rozvoz květin je skvělá služba, využívám často kytice z netu[url=][/url] a jsem spokojená. Bydlím daleko od své rodiny a jsem ráda, že tato služba existuje.
Honzabil
Na Valentýna ženě posílám vždy rudé růže, letos z https://www.flora-online.cz/ a byl jsem velmi spokojen. Určitě zase využiji, když budu pracovně mimo město.
Honzabil
Na Den matek jsem posílal mamince v Praze květiny a bylo to super překvapení.
Evžen1
Já zase objednával květiny na tomto webu a jsem také velmi spokojen, objednávám už mnoho let.
boeing377
Objednával jsem květiny a jenom spokojenost
boeing377
Ještě bych doporučil rozvoz květin zdarma https://www.kvetinyhned.cz/
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Jak si vypěstovat návyk na pravidelný pohyb

Životní styl komerční článek

Tohle asi není text pro lidi, kteří nevydrží chvíli sedět, zkoumají své výsledky a snaží se dosahovat lepších a lepších výkonů. Tohle píšu pro ty z nás, kteří si uvědomují důležitost pohybu pro zdravé tělo i mysl, chtějí si ho pravidelně dopřávat, ale netouží vítězit v soutěžích. Nebo vypadat jako hvězda akčního filmu z osmdesátek.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.