Vyšperkujte svou pokožku

Úspěšná dermatologická společnost BELUPO přišla na trh s novinkou, ke které se váže slogan „Vyšperkujte svou pokožku“. Slogan je velice trefný, jelikož unikátní přípravek BELCURA® obsahuje částice mikrostříbra.

BELCURA® s mikrostříbrem

Základními složkami BELCURA® emulze ve spreji jsou částice mikrostříbra, díky čemuž má emulze unikátní antibakteriální účinky. Pomocí obsažených hydrofobních a hydrofilních výživných látek zůstává pokožka hydratovaná a chráněná před vnějšími vlivy prostředí. Mimo to BELCURA® podporuje regeneraci pokožky, zklidňuje podráždění a zmírňuje kožní problémy.

BELCURA® emulze ve spreji je určena ke každodenní péči a mohou ji používat dospělí i děti již od šesti měsíců. Složení přípravku je natolik jedinečné, že působí pozitivně na suchou, citlivou i podrážděnou pokožku. BELCURA® emulze ve spreji neobsahuje žádné konzervanty, barviva, lanolín, parfemace ani alkohol. K tomu všemu je BELCURA® vhodná také pro pokožku postiženou mírnou až středně závažnou atopickou dermatitidou.

3 hlavní výhody přípravku BELCURA®

V BELCURA® emulzi ve spreji je obsaženo 0,2% vysoce čistého mikrostříbra, které má protizánětlivé a antibakteriální účinky s prokazatelně dlouhodobým působením. Pokud vás trápí suchá přecitlivělá pokožka nebo záněty způsobené bakteriemi, je BELCURA® emulze ve spreji tou správnou volbou. BELCURA® pomůže zabránit vracejícím se zánětům (mikrostříbro), podporuje obnovu struktury pokožky (ceramidy a kyselina mléčná) a udržuje pokožku hydratovanou (kombinace hydrofilních a hydrofobních výživných látek).

zoom
  • Podpora obnovy struktury pokožky
  • Zamezení vracejícím se zánětům
  • Dokonale hydratovaná pokožka

Soutěžte o BELCURA® emulzi ve spreji

Chcete BELCURA® emulzi ve spreji vyzkoušet?  Přípravek koupíte v každé dobré lékárně za doporučenou zaváděcí cenu 328 Kč nebo si o ní můžete zahrát v naší SOUTĚŽI a získat tuto novinku ZDARMA!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!