Výherkyně soutěže o exkluzivní kosmeceutiku Teoxane: Moje pleť září!

Je to pár měsíců nazpět, kdy jsme vyhlašovali soutěž o speciální balíček kosmeceutiky Teoxane. Ani jsme netušili, jaký zájem vyvolá...

Nejlepší znalosti prostředí estetické dermatologie prokázala paní Michaela Maléřová, která od nás získala anti-aging krém Advanced Filler a regenerační RHA Serum. Jak paní Maléřová hodnotí kosmeceutiku Teoxane? Odpoví následující krátký rozhovor.

Začněme od začátku. Jakou kosmetiku jste používala, než jste vyhrála kosmeceutiku Teoxane?

Používala jsem běžnou kosmetiku dostupnou v lékárnách a drogeriích. Ve střední cenové relaci..

Se značkou Teoxane jste se před soutěží setkala?

Ne. Kosmeceutiku Teoxane jsem začala používat ihned po předání výhry. Moje zkušenost se značkou je tedy poměrně čerstvá.

Které z produktů Teoxane používáte a jak?

zoom Zvětšit

Teoxane RHA Sérum

Používám Teoxane RHA Sérum, které si nanáším na pleť každé ráno a večer a následně použiji krém Teosyal Advanced Filler.

Jaký máte typ pleti?

Žádné výrazné problémy s pletí nemám. Řekla bych, že pleť mám normální. Jsem žena ve středním věku a přeci jenom se u mne začínají objevovat první vrásky a někdy je má pleť unavenější.

Jak byste charakterizovala používání produktů Teoxane?

Přípravky se snadno nanášejí, snadno se vstřebávají a nezanechávají na pokožce příliš „mastný“ film.

Pozorujete na své pleti od doby, co jste začala používat kosmeceutiku Teoxane, nějaké zásadní rozdíly?

Ano, v podstatě ihned. Má pleť je po nanesení RHA Séra a krému Advanced Filler více hydratovaná, jemnější. Jako kdyby se rozzářila. Nyní skoro po téměř třech měsících používání mám pocit, že vrásky nejsou tak viditelné, má pleť je rozjasněnejší a sjednocená. Skoro bych řekla, že je více vypjatá.

To je určitě skvělá zpráva! Budete pokračovat v používání kosmeceutiky Teoxane?

zoom Zvětšit

Teoxane Advanced Filler

Ano, určitě. Dokonce jsem se dozvěděla, že švýcarské laboratoře Teoxane vyvinuly celou kosmeceutickou řadu od čistící pleťové vody, přes Séra, Advanced Fillery a noční krémy. Ráda bych si také pořídila oční krém. Časem uvažuji i o výplních Teosyal, které jsou na bázi kyseliny hyaluronové.

Používáte nyní nějaký speciální krém pod oči?

Zatím ne. Několik jsem jich vyzkoušela, ale oblast okolo očí mám citlivou a některé krémy mi způsobovaly alergickou reakci. Dostala jsem vzoreček vašeho očního krému Eyes Contour, ten mi vyhovoval. 

Co byste vyzdvihla na kosmeceutické řadě Teoxane?

Myslím, že se jedná o kvalitní lékařskou kosmeceutiku švýcarské kvality za celkem rozumnou cenu. Balení je velmi vkusné se známkami luxusu.

A hlavně bych vyzdvihla viditelný efekt na mé pleti po použití kosmeceutiky Teoxane. Jak už jsem uvedla, má pleť je hladší, hydratované a vrásky nejsou tak hluboké. Jsem velmi spokojena. 

Pro více informací o dermálních výplních TEOSYAL a kosmeceutice TEOXANE navštivte www.teosyal.cz, www.lipoelastic.cz , e-shop http://eshop.lipoelastic.cz/ nebo také můžete sledovat náš Facebook na www.facebook.com/lipoelasticcz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!