Jak na vrásky 3. díl – suchá pleť

Tentokrát jsme pro Vás vypátrali ty nejlepší tipy a rady na suchou pleť. Poradíme Vám, jakým přípravkům se máte raději vyhnout či jak suchou pleť dokonale vyživit. Mnohdy stačí k získání krásné pleti opravdu málo.

img


Pokud máte suchou pleť, nepoužívejte tuhé make-upy. Zkušené vizážistky radí, abyste si make-up namíchaly. Vyzkoušet můžete například mix s levandulovým nebo arganovým olejíčkem (nabízí Saloos). Důležité je to, aby byla pleť vyživená. I když používáte výživný make-up, klidně do něj přidejte ještě trochu krému. Bude-li se vám pleť lesknout, nepanikařte. Po chvilce lesk zmizí, ovšem váš make-up vydrží celý den.

zoom Zvětšit

Tekutá tvářenka Cha Cha Tint od Benefitu je pro suchou pleť ideální.

Tvářenka a rtěnka

U suché pleti je nanášení tvářenky specifické, protože často šupinatí a může vytvářet skvrny. Co s tím? Vybírejte si spíše tekuté nebo mastné tvářenky. Za vyzkoušení stojí tekutá tvářenka Cha Cha Tint od Benefitu. Benefit nabízí také kvalitní hydratační korektor.

Jestli vás trápí suché rty, pak je ideální hydratační rtěnka v tužce od značky Nars. Rtěnka má krémovou konzistenci, díky čemuž rty nevysušuje, ale naopak jim prospívá.

Make-up a pudr

Nejste spokojené se svou současným značkou make-upu? Změňte ji. Doporučujeme vám vyzkoušet make-up Eisenberg. Pokud se pudrujete, mohl by vám vyhovovat pudr All-Over Face Color od značky BareMinerals. Pudr dodá vaši pleti krásný barevný nádech a dá se použít také jako tvářenka.

Na oční víčka používejte voděodolné stíny. Dáte-li přednost kvalitě, vydrží bez hnutí celý den. Vizážistky velice rády pracují se značkou Make Up For Ever. Vyzkoušejte.

Náš tip: Máte-li suchou pleť, dopřejte si jednou týdně jemný peeling a pokožku dostatečně hydratujte.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?