Jak na vrásky 2. díl – mastná pleť s póry

Spoustu žen trápí mastná pleť, což ovšem může znamenat, že je dehydrovaná. Kvůli tomu vznikají na tváři širší póry nebo cévky. Čím je to způsobeno? Podle vizážistky je odpověď vcelku jednoduchá. O svou pleť nesprávně pečujeme.

img


Na trhu se vyskytuje celá řada „zázračných“ přípravků, jenže jak poznat, který z nich je ten pravý pro mou pleť? Pokud jste vyzkoušely všechno možné i nemožné produkty, nabízí se řešení v podobě diagnostiky pleti. Odborníci na pleť za pomocí speciálních kamer zjistí, jak na tom vaše pleť skutečně je a poradí vám, které produkty jsou pro vaši pleť nejvhodnější.

zoom

Používejte speciální lehké make-upy určené na problematickou pleť

Jakou zvolit podkladovou bázi

Na mastnou pleť se doporučuje nanést zmatňující podkladovou bázi. Značku zvolte podle sebe. Někomu vyhovuje Dior či Chanel, někdo nedá dopustit na Sephoru a Dermacol. Co se týče make-upu, tak je obvykle nutné používat speciální lehké make-upy určené na problematickou pleť. Ověřili jsme pro Vás Double Wear Light od Estée Lauder. Pokud se chystáte do společnosti, můžete vyzkoušet verze Double Wear či Double Matte, které jsou ovšem o něco těžší.

Někomu pomáhá na mastnou pleť s póry podkladová báze pro smíšenou až mastnou pleť. Kvalitní výrobky má například Mary Kay. Na tento typ podkladové báze pak naneste dlouhotrvající make-up. Doporučujeme vyzkoušet make-up s výtažky z kaviáru od značky Dermacol.

Krémové versus pudrové tvářenky

Máte-li mastnou pleť, s největší pravděpodobností pro vás budou krémové tvářenky tabu. Na mastnou pleť se mnohem lépe hodí pudrové tvářenky. Na tekuté a mastné tvářenky si dávejte pozor. Pokud byste se bez nich neobešly, vždy je pečlivě rozetřete štětcem na make-up. Opatrné buďte také při používání bronzerů s perletí, jež se pro mastnou pleť absolutně nedoporučují.

Mějte na mysli, že základ pro mastnou pleť s póry tvoří vždy zmatňující báze nebo báze zmenšující póry, dále lehký zmatňující make-up a lehký fixační pudr.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!