Vlasové trendy pro podzim-zimu 2017/2018

S novou sezónou přichází touha po změně. Co takhle trochu inovovat váš účes? Seznamte se s nejzajímavějšími vlasovými trendy přímo z módních přehlídek.

Nádech futurismu

img

Někteří vlasoví mágové se očividně shlédli v postapokalyptických sci-fi filmech typu Šílený Max a rozhodli se podobný neotřelý vlasový styl zavést do běžného života. Vy se tak můžete těšit na drsnější nepravidelný střih vlasů s výraznou, často kontrastně zbarvenou ofinou a rafinované zaplétání vlasů do nejrůznějších podob a tvarů.

Dechberoucí barvy

img

Jistě vám neunikl trend barevných vlasů, kterému podlehly i mnohé naše celebrity. Vlasoví stylisté se na módních přehlídkách při barvení vlasů letos opravdu vyřádili. Jejich barevné výtvory se pohybovaly od jemných pastelových nádechů přes výrazné barevné melíry až po vlasy zcela obarvené nepřirozenou zářivou barvou.

Šik mikádo

img

Pokud už nějakou dobu plánujete své lokny zásadně zkrátit, možná vám v rozhodování pomůže fakt, že letošní podzim jsou hitem ostře střižená mikáda. Základem je však perfektní střih, o který byste se neměla pokoušet sama v koupelně. Precizně střižené mikádo vyžaduje svěření se do rukou odborníka, teprve pak to bude to pravé ořechové.

Objem jako bardotka

img

Nechcete se vašich dlouhých vlasů, na které jste tak pyšná, ještě vzdát? To určitě nemusíte, dlouhé vlasy jsou stále trendy. Jen zkuste svůj účes trochu osvěžit a dodat mu moderní šmrnc. Co třeba vyzkoušet nový hit letošní zimní sezóny, pořádně si vlasy natupírovat nebo natočit na velké natáčky a dodat jim tak nepřehlédnutelný objem ve stylu šedesátých let?



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?