Valentýnský test: jste za nebo proti?

Valentýn je u nás stále kontroverzní téma. Je jen komerčním nesmyslem, nebo šancí najít si v hektickém životě čas na trochu romantiky? Slavit nebo neslavit?

Je jen málo svátků, které lidi rozdělují na dva nesmiřitelné tábory tak, jak to každý rok dělá svátek sv. Valentýna. Jedni ho považují za komerční, americký nesmysl, na kterém chtějí všichni pouze vydělat a druzí mají radost z příležitosti projevit někomu lásku, naplánovat si romantický večer, nebo se jen tak těšit z toho, že všude jsou květiny, balóny a srdíčka.

Ať už se Vám líbí nebo ne, jste single nebo zadaní, Valentýn je svátek pro všechny a existuje způsob, jak ho oslavit po svém. On-line srovnávací portál ShopAlike proto připravil zábavný test, který ukáže, zda jste více tradiční nebo alternativní valentýnský typ. Test má pět tematických částí a na konci každé najdete několik tipů, jak si tento den užít naplno.

Zodpovězte tedy všechny otázky a začněte plánovat VÁŠ dokonalý Valentýn!

img
 

Test: https://www.shopalike.cz/valentynsky-kviz/


 


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.