Už vynalezli stroj času! Jmenuje se Fotona a ví, jak na celkové omlazení pleti

Laserové omlazení vždy patřilo mezi ta spolehlivá „kouzla“, která umí vrátit čas o pár let zpět. Lasery se ale neustále vyvíjí, a tak i efekt, kterého lze s jejich pomocí dosáhnout, je stále lepší a lepší. Zkracuje se doba začervenání, ošetření jsou příjemnější. A s novou technologií se dermatologové umí zaměřit na konkrétní oblast ať už na obličeji, nebo na těle, a vyřešit tak cíleně konkrétní problémy, které vás trápí.

Mezi takové hi-tech novinky na trhu patří vysoce výkonný laser Fotona. Má skvělé výsledky jak při omlazení pleti obličeje včetně citlivého očního okolí, tak při zpevnění pokožky těla. Současně pomáhá odbourávat přebytečný tuk a umí si bezbolestně poradit také s gynekologickými problémy.

Omlazení očních víček bez skalpelu

Skvělých výsledků dosahuje laser na oblasti očního okolí, která mnoho z nás trápí asi nejvíc. Díky speciálnímu módu Fotona Smooth Eye lékaři doslova za pár minut zpevní a vyhladí oblast očních víček a celého očního okolí. Radikálně vypíná povadlou a stárnoucí pokožku bez jizev a nutné dlouhé rekonvalescence. Právě oblast očního okolí je z hlediska omlazování náročná, protože pokožka je v této oblasti citlivá, ale díky novému laseru jsou výsledky ošetření vynikající. Jako každý laserový zákrok se dá samozřejmě výborně kombinovat jak s aplikací botulotoxinu, tak kyseliny hyaluronové.

Laserový lifting pleti na míru a ve 4D

„Laserová rejuvenace patří mezi vyhledávané neinvazivní výkony. Kombinací několika druhů nástavců Fotona a přesným nastavením intenzity laserového paprsku sestavíme ošetření na míru každému typu pokožky,“ vysvětluje primářka oddělení dermatologie v Asklepionu MUDr. Hana Smutková. 

Ošetření Fotona 4D se provádí jak z vnější, tak i vnitřní strany tváře, takže dochází k maximální stimulaci kolagenových vláken a výraznému efektu omlazení včetně vyplnění nosoretních vrásek. Výsledkem je viditelně pevnější a hladší pleť. Zároveň si poradí s žilkami, pigmentovými skvrnami i rozšířenými póry. Ošetření Fotona 4D trvá zhruba 40 minut a lze ho provádět celoročně i na tmavších typech pleti.

Laser, který odstraní tuk, zpevní kůži a vyléčí inkontinenci

Laser Fotona toho ale dokáže mnohem více. Díky módu Tight Sculpting modeluje a zpevňuje  problematické partie těla včetně redukce tuku. V prvním módu laserový paprsek stimuluje metabolismus tukových buněk a zpevňuje hlubší tkáně bez poškození svrchní vrstvy kůže. V druhém módu je prohříván povrch kůže a dochází ke zlepšení elasticity a vypnutí pokožky,“ doplňuje prim. Smutková. A ten samý laser je skvělý pro řadu obtíží souvisejících především s porody nebo přirozeným procesem stárnutí v intimní oblasti. Vaginální sliznice se zpevní, pochva zúží a vzniká větší opora močového měchýře. Ošetření má také pozitivní vliv na zlepšení kvality sexuálního života.


Fotogalerie

 

Komentáře

Žakuja
Zatím chodím na mezoterapii sice bolí, ale pro krásu se trpí
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.