Trendy v obuvi pro jaro-léto 2014

Podpatky typu „kačenka“, oslňující zlaté botky, přezky, cvočky a zipy – přečtěte si, jaké boty budou na jaře a v létě největším hitem.

img

Nové jarní trendy jsou tu a je nejvyšší čas obohatit botník o nové módní kousky.

Pokud i vy patříte mezi většinu žen, které milují boty, nenechte si ujít přehled těch nejvýraznějších trendů v obuvi pro nadcházející sezónu.

Botky hrající všemi barvami 

zoom Zvětšit

Letos platí čím barevnější tím lepší.

Máte ve svém botníku jen obligátní černou a hnědou? Teď je ten pravý čas to napravit, letošním hitem jsou totiž boty výrazných barev a bláznivé barevné kombinace. Můžete si pořídit jednobarevné boty ve vašem oblíbeném odstínu, nebo, pokud jste odvážnější, vsadit na veselou kombinaci několika nápadných barev. 


Nepřehlédnutelné sandálky 

zoom Zvětšit

Hitem jsou zdobné sandálky.

Vzdušné, ploché sandálky se jen těžko vyrovnají svůdným botkám na vysokém podpatku. Ty letošní se jim snaží přiblížit alespoň svou zdobností a okázalými detaily. Moderní sandálky zdobí rafinované pásky, blýskavé kameny a perly, efektní lakování, svítivé barvy či zářivé metalické odstíny. Zdobné sandály se tak stávají dominantou celého outfitu a rozhodně nenudí. 


Blyštivé boty v metalických barvách

zoom Zvětšit

V blyštivých botkách na jaře zazáříte.

Trend metalických barev, který je letos velmi výrazný v oblékání, se zákonitě musel odrazit i v oblasti obuvi a módních doplňků. Zlaté či stříbřité botky odrážejí sluneční paprsky a zaručeně přitáhnou pozornost okolí. Glamour vzhled blyštivé obuvi se v nadcházející sezóně bude nosit nejen na večer, ale uplatníte ho i přes den k obyčejným džínám nebo jednoduchým bavlněným šatům.


Svůdná rockerka

zoom Zvětšit

Punkový styl je stále v kurzu.

Trend drsných holek a přidrzlých rebelek je v kurzu i letos, takže nás na jaře a v létě opět čekají už trochu okoukané drsňácké zipy, kovové řetězy, nápadné přezky, ostré hroty a blýskavé cvočky. Extravagantní punkové prvky na obuvi dostávají letos i trochu neobvyklý rozměr, jelikož se kombinují i s něžnějšími barvami a metalickými odstíny. 


Zatracované „kačenky“ 

zoom Zvětšit

Podpatky typu kačenky hlásí svůj návrat.

Klasické podpatky „kitten heels“, neboli hezky česky kačenky, jsou často spojované s upjatými sekretářkami a zralejšími ženami, které módu moc neřeší. Je však načase tento názor přehodnotit a přijmout fakt, že lodičky a střevíčky na nízkém, štíhlém podpatku mohou být i velmi vkusné, ženské a rafinovaně svůdné. Navíc letos patří mezi hlavní trendy v obuvi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.