Trend, který bude vaše pleť milovat

Zájem o péči o pleť v posledních letech roste. I vy ji nejspíš hýčkáte zvenčí pomocí kvalitních krémů s UV ochranou, antioxidanty, vitamíny nebo minerály. Bojovat proti předčasnému stárnutí pleti ale můžete i zevnitř. Ostatně, věděli jste, že viníkem prohlubujících se vrásek je kolagen, respektive jeho úbytek v takzvané dermis?

img

O to, aby byla naše kůže hladká a pevná, se stará vrstva zvaná škára, jinak také dermis. Právě její součástí je kolagen, respektive kolagenová vlákna. Ta tvoří přibližně 80 % této části naší kůže. Od zhruba 30. roku našeho života množství kolagenu klesá a škára se stává „poréznější“. Výsledek? Naše pokožka ztrácí pružnost, pevnost, odolnost. Pokud jí ale opět dodáte kolagenní peptidy, vrásky a jemné linky budou méně výrazné. 

img

První vrásky se obvykle objeví na obličeji. Postupně se ale přibývající věk začne projevovat i na rukou, hrudníku, pažích nebo stehnech. A zatímco o pleť obličeje pečujeme pomocí drahých krémů, zbytek těla často strádá. Pokud však pečujete o pleť zevnitř, těžit z toho bude nejen pokožka obličeje, ale i ty části vašeho těla, kterým byste jinak takovou péči nevěnovali. 

Pozitivní účinky pravidelného užívání hydrolyzovaných kolagenních peptidů nejen na hloubku vrásek, ale třeba i viditelnost celulitidy potvrzují mnohé provedené studie. Díky pravidelné každodenní konzumaci roste pružnost pokožky a kůže celého těla je hladší. 

img

The Solution™ od Oslo Skin Lab je hydrolyzovaný kolagen, který nemá chuť ani vůni. Díky tomu ho můžete smíchat s jakýmkoli jídlem nebo nápojem. Účinky kolagenu Verisol®, který je součástí produktu The Solution™ od Oslo Skin Lab potvrzují mnohé dvojitě zaslepené, randomizované a placebem kontrolované studie

Průměrné zmenšení hloubky vrásek až o 20,1 % 

Do této studie se zapojilo 114 žen ve věku od 45 do 65 let. Účastnice pak každý den po dobu 8 týdnů dostávaly buď 2,5 gramu přípravku Verisol®, nebo placebo. Ještě před zahájením studie podstoupily všechny ženy měření kůže, respektive hloubky vrásek. První pozitivní výsledky zaznamenala skupina, která dostávala přípravek Verisol®, už po 4 týdnech. Hloubka vrásek okolo očí se zmenšila v průměru o 7,2 %. Po 8 týdnech byl výsledek ještě lepší. Přístroje naměřily zmenšení hloubky v průměru o 20,1 %. U jedné z účastnic studie dokonce došlo ke zmenšení hloubky vrásek o 49,9 %. 

img

V Oslo Skin Lab jsme přesvědčení, že plnohodnotná péče o pleť začíná uvnitř. Věříme, že kvalita a stav vaší pokožky mají nemalý vliv na to, jak se každý den cítíte. Spolupracujeme s vědeckými pracovníky i s odborníky na péči o pleť a hledáme alternativy k některým drastickým a invazivním kosmetickým procedurám. 

Posouváme každodenní péči o pleť a pokožku na ještě vyšší úroveň. 

Více na Oslo Skin Lab   



Komentáře

Svatavak
O pleť pečuji pravidelně a můj věk by mi nikdo nehádal, což potěší. Miluji korejskou kosmetiku, především textilní masky, je to vychytávka za pár korun, protože se jedná o jednorázové balení. Ráda doporučím jednu, ze které jsem byla doslova nadšená, je to rozjasňující maska Mangosteen od Farmskin, efekt je vidět ihned po použití
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?