Top přípravky s anti-age účinky

Každá z nás si chce udržet co nejdéle mladistvý vzhled, mít krásnou a zdravou pleť. Jak toho docílit? V současné době je na trhu řada kosmetických přípravků s mimořádnými anti-age účinky. Pomůžeme vám s výběrem té nejúčinnější z nich!

Kvalitní kosmetické přípravky s obsahem anti-aging látek nabízí exkluzivní italská přírodní kosmetika Green Energy Organics. Green Energy Organics klade velký důraz na organické, certifikované a klinicky testované ingredience svých produktů, vytváří revoluční ošetření pleti. Pravidelným používáním kosmetiky Green Energy Organics zabráníte předčasnému stárnutí pleti, poškození pleti volnými radikály, redukujete vrásky, dokonale svou pleť hydratujete a regenerujete.

Mimo to se jednotlivé přípravky Green Energy Organics postarají o snížení mikronapětí, okysličení pleti, buněčnou obnovu pleti a zlepšení mikrocirkulace. Kosmetika Green Energy je navíc vhodná i pro vegetariány a vegany, jelikož neobsahuje žádné složky živočišného původu

Dopřejte si detox

Zbavte své tělo škodlivých látek, dopřejte si očistu těla i mysli. Naordinujte si několikadenní očistnou kúru, zvyšte příjem detoxikačních potravin (např. granátové jablko, řapíkatý celer, červená řepa, brokolice, artyčok, semínka chia), najděte si alespoň dvakrát týdně čas na procházku v lesoparku. Svou pozornost věnujte také pleti. Vyzkoušejte hloubkovou detoxikační pleťovou masku La Récolte des Plantes, která dokonale detoxikuje, jemně odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty, chrání pokožku před UVA oxidačním stresem a urychluje buněčnou exfoliaci.

K osvěžení pleti doporučujeme energizující denní tonikum La Récolte des Fruits bez obsahu alkoholu využívající pozitivní energii organických hroznových jader, rýže a rýžových otrub, měsíčku a divokého červeného ovoce. Pleťové tonikum La Récolte des Fruits přináší okamžitou vlhkost a hydrataci pleti, je bohaté na antioxidanty, posiluje imunitu pleti tím, že stimuluje aktivitu Langerhansových buněk.

Nezapomínejte na hydrataci

zoom Zvětšit

Le Rituel Extra Doux

Pro zachování mladistvého vzhledu a omezení tvorby vrásek je nezbytná hydratace pleti. Dokonale hydratovanou pleť si zajistíte používáním vhodných kosmetických přípravků. Evergreenem mezi krémy je super hydratační a výživný krém Le Rituel Extra Doux, jenž snižuje stres a vrásky, zjemňuje a vyhlazuje pleť, zlepšuje její pevnost a pružnost. Jestliže budete dlouhodobě a pravidelně používat krém Le Rituel Extra Doux, předčasné stárnutí pleti vás zaručeně neohrozí.

Pokud chcete zabránit zvýšené tvorbě vrásek kolem očí a rtů, kombinujte používání hydratačního krému se speciálním sérem. Ultrahydratační a vyživující sérum Le Rituel Extra Doux pro kontury očí a rtů dodává pleti vlhkost, zanechává ji zpevněnou a odolnější, pomáhá zvýšit pružnost pleti, vyplňuje jemné vrásky. Výhodou séra Le Rituel Extra Doux je mimo jiné to, že jej můžete používat také k péči o pleť obličeje a dekoltu.

Okamžité omlazení pleti

K omlazení pleti se nejlépe hodí přípravky obsahující anti-aging látky. Výborná je například gelová liftingová maska na obličej Quick Lift Therapy, která pomáhá ke zpevnění pleti, obnovení jejího mladistvého vzhledu, dodává objem, vypíná pleť, snižuje viditelné známky stárnutí a obnovuje přirozenou hydrataci. Pravidelným používáním masky je efektivně stimulována buněčná obnova pleti, je redukována tvorba tmavých skvrn a hyperpigmentací.

zoom Zvětšit

La Récolte des Fleurs d’Oranger

Na oči a rty je nejúčinnějším řešením zpevňující sérum La Récolte des Fleurs d’Oranger. Efektivní omlazující anti-aging sérum úspěšně eliminuje toxiny, intenzivně regeneruje, stimuluje obnovu buněk, vyhlazuje a tonizuje pleť kolem očí a rtů. Sérum je vhodné ke zklidnění a osvěžení unavených očí, eliminuje tmavé kruhy, zjemňuje barevné nerovnosti a celkově pleť rozzáří. Sérum je možné používat také k péči o pleť celého obličeje a dekoltu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!