Tipy při používání samoopalovacích přípravků

Patříte mezi milovnice či milovníky bronzové pokožky? Nechcete se vystavovat škodlivému slunečnímu nebo UV záření? Naučte se správně používat samoopalovací krémy a můžete se  celoročně chlubit krásným opálením bez nevzhledných skvrn.

img


Samoopalovací krémy zanechávají na suché pokožce velice často nevzhledné skvrny. Pokud chcete nerovnoměrnému vzhledu opálení po použití samoopalovacího krému zabránit, aplikujte si od hlavy až patě peeling bez obsahu olejů. Ideální je například tělový peeling H20 Sea Moss Black Sand Body Scrub s mořskými extrakty a černým pískem. Přípravek vaši pokožku vyhladí, revitalizuje a celkově rozzáří. Teprve po aplikaci tzv. scrub použijte samoopalovací krém.

zoom Zvětšit

H2O Sea Moss black sand body scrub

Budete-li na sebe nanášet samoopalovací prostředek, věnujte pozornost loktům a kolenům. Také tato místa mají tendenci k většímu zabarvení. V tomto případě je ideálním pomocníkem hydratační krém. Stačí, když nanesete jeho tenkou vrstvu na místa, která by se mohla zabarvit tmavěji než ostatní části vašeho těla. Obvykle se jedná o lokty, kolena, nárty i klouby na rukou.

Tip pro samoopalovací nováčky

Nemáte se samoopalovacími prostředky žádné zkušenosti? V tom případě vám doporučujeme zvolit samoopalovací pěnu. V této formě se samoopalovací prostředek mnohem lépe nanáší. Jak na to? Aplikujte si na dlaň malé množství pěny a krouživým pohybem ji rozetřete podle křivek vašich svalů.

Za zmínku stojí také použití dětského pudru. Než se obléknete, naneste si na místa, na kterých se nejvíce potíte (podpaží, stehna, vnitřní strana kolen apod.) dětský pudr. Pudr udrží vaši pokožku v suchu, čímž zabrání vzniku „barevných“ vrásek.

Jde-li o tvář, pak méně je vždy více

Při aplikaci samoopalovacího krému na obličej mějte stále na paměti, že méně je více. Na obličej vám doporučujeme aplikaci samoopalovací krému o velikosti hrášku. Pokud se vám bude zdát, že odstín neodpovídá vašim představám, opakujte tento postup dva až tři dny. Vyvarujte se však aplikace většího množství samoopalovacího krému na obličej najednou. Později byste mohli bojovat s nevzhlednými skvrnami.

Jak si opálení co nejdéle udržet 

Máte obavy z toho, že si své krásné bronzové opálení smyjete? Než půjdete do sprchy, pořiďte si vodotěsnou ochranu. Naneste si na celé tělo tělový olej. Olej působí jako ochranná bariéra proti vodě, takže vám opálení vydrží déle, i když si dopřáváte sprchu i několikrát za den. Chcete-li svou bronzovou barvu dokonale ochránit, změňte také váš sprchový gel. Ten by měl být co nejjemnější a s vyrovnaným pH. Tvrdých mýdel se zbavte. Mají vysoké pH a při jejich používání dochází ke sloupávání kůže a tím i barvy.

zoom Zvětšit

Než půjdete do sprchy, pořiďte si vodotěsnou ochranu.

Dalším trikem, pro co nejdelší zachování bronzového vzhledu, je pravidelné používání hydratačních krémů pro přirozené opálení. Tyto krémy obsahují pouze malé množství samoopalovací složky, díky čemuž si své opálení udržíte a zároveň to s barvou nepřeženete. Pro opravdu přirozený vzhled bez skvrn se doporučuje aplikace hydratačních krémů pro přirozené opálení denně po dobu tří dnů vždy s jednodenní přestávkou.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!