Thermage: Nezestárněte už ani o den

Nebylo by hezké umět zastavit čas? Zapomenout na spěch, vychutnávat si ty nejkrásnější momenty nekonečně dlouho a nezestárnout při tom ani o den? Je pravda, že se světem kolem a s plynutím času nic nesvedeme, zastavit stárnutí však dokážeme. Účinně, bezbolestně a dlouhodobě.

img

Zastavte čas a dovolte své pleti, aby zapomněla na posledních deset let

Radiofrekvenční lifting Thermage při svém uvedení na trh způsobil v moderních metodách omlazování doslova revoluci. Svou nenáročností a prokázaným účinkem prolomil všechny stávající limity. Bez jediného zásahu skalpelu, naprosto bezbolestně a s nulovou rekonvalescencí je díky němu možné dosáhnout výsledku, pro který byla doposud zapotřebí mnohahodinová plastická operace a dlouhé měsíce zotavování. V České republice tuto unikátní metodu nabízí pouze pražská klinika Mediestetik.

Vyřešíme vrásky v obličeji i povadlost kůže po porodu

Thermage si poradí s vráskami, s povislými tvářemi, s váčky pod očima, zpevní kontury spodní části obličeje, zjemní nosoretní rýhy a mnoho dalších drobných nedostatků v obličeji. Metodu lze použít rovněž na zpevnění pokožky těla – oblíbené je zejména vypnutí dekoltu a šíje, vnitřních stran paží či stehen a také břicha povadlého nejčastěji po porodu.

Zlepšení kvality pleti bez jediného řezu

Při ošetření Thermage na kůži působí radiofrekvenční energie, která je velmi přesně zacílena na kolagenová vlákna. Už od 20. roku života začínají totiž tato vlákna pozvolna povolovat a ztrácet svou pružnost, čímž dochází k viditelným projevům stárnutí, k povadlosti pokožky a ke vzniku vrásek. Tepelnou stimulací vlákna opětovně posilují a buňky vytvářejí velké množství nového kolagenu, který pokožku zpevňuje a zpružňuje. Nedochází přitom k narušení svrchních vrstev kůže, není proto nutné se po ošetření nijak omezovat. Po 90 minutách strávených v příjemném prostředí kliniky Mediestetik se tak můžete bez problémů vrátit do práce, jít na schůzku nebo do divadla.

Výsledky překonávají očekávání

Efekt se dostavuje čtyři týdny po ošetření a v průběhu následujících šesti až dvanácti měsíců narůstá. Je dlouhodobý - i po pěti letech bude ošetřená oblast vypadat viditelně mladší než před absolvováním Thermage. K takto převratným výsledkům přitom stačí jediné ošetření, teď navíc s 35% slevou. Tak zastavte čas a dovolte své pleti, aby zapomněla na posledních deset let. Zaslouží si to.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.